Hírarchívum - 2010. augusztus

Csúszik a Crysis 2, készül az NFS: Shift 2

Az Electronic Arts közzé tette a következő pár hónapban várható megjelenéseit. A legfontosabb, hogy késik a Crysis 2, s készül az NFS: Shift folytatása.

Bokszkesztyű-kiegészítő Playstation Move-hoz

Hasonlóan a Nintendo Wii-hez, a PS Move-hoz is hasznos, és kevésbé hasznos kiegészítők sora várható a megjelenés után. Az első fecske mindjárt egy bokszkesztyű.

Elindult az IBM Smarter Cities videóverseny!

A tavaly megrendezett blogverseny után ezúttal a feladat egy rövid, kétperces videóban megmutatni, hogyan tennéd jobbá a városi életet. A fődíj egy Apple iPad!

Új Everquest készül a Sony Online-nál

Az Everquest az MMO műfaj egyik nagy sikertörténete, hiszen mind az eredeti játék, mint pedig a második rész még mindig fut. A Sony már a folytatásról beszél.

Tényleg önálló DotA-n dolgozik a Valve?

Már hónapokkal ezelőtt szerződtette a Valve a neves IceFrogot, a DotA készítőjét, s azóta egy titos anyagon dolgoznak. Most egy szinkronszínész elszólta magát?

Már az új játékra koncentrál a Bungie

Még hetek vannak hátra a Halo: Reach megjelenéséig, a Bungie azonban nem pihen: máris az új projecten dolgoznak, immár az Activision számára.

Új Ratchet & Clank készül az Insomniacnál

Tudtuk, hogy nem kellett volna elkiabálni: azt hittük, az Insomniac új Resistance-bejelentésre készül, de most Clank szinkronhangja felborította a képletet.

Online co-op nélkül startol a Lara Croft-játék

Bár a Lara Croft and the Guardian of Light durván másfél hónapig Xbox 360-exkluzív cím lesz, az online kooperatív mód csak a többi verzióval együtt érkezik majd.

A LucasArts-hoz igazol a Splinter Cell dizájnere

Clint Hocking májusban hagyta el a Ubisoftot, akkor úgy érezte, "tudja merre kell haladnia, hogy előre lépjen": úgy néz ki a LucasArts-nál áll legközelebb munkába.

GC 2010: Tekken X Street Fighter bejelentés jön

De hiszen ezt már bejelentették! Vagy mégsem? Nos, az a Street Fighter X Tekken volt, és ez egy teljesen más játék lesz, amit a közelgő GamesComon mutatnak be.