Hírarchívum - 2010. augusztus

Elindult az élőszereplős Dead Rising sorozat

Közel egy hétig kizárólag az Xbox Live-on lesz megtekinthető a Dead Rising alapján készülő élőszereplős filmsorozat első három része - ingyenesen természetesen.

Megtekinthető a Fable 3 intrója

Az angliai székhelyű Lionhead eddig várt nagy sikerű szerepjátékuk folytatásának, a Fable 3 nyitó animációjának felfedésével. Albiont is utolérte az ipari forradalom.

PSP-re és PSN-re költözhet az Uncharted

A Naughty Dog azt nyilatkozta a minap, hogy még több Uncharted játékot szeretne fejleszteni, más oldaláról bemutatva ezzel Nathan Drake karakterét.

EA: a Medal of Honor nem előzi be a CoD-ot

Az EA elismerte, nem várható az októberben érkező Medal of Honortól, hogy többet adnának el belőle, mint a Black Opsból, vagy a Halo: Reachből.

A Ubisofttal is megállapodott a Virgin Gaming

A Ubisofttal is megállapodást kötött a Virgin csoport legújabb tagja, az online versenyeket is lebonyolító Virgin Gaming - a cég szerint lesz még folytatás.

Közeleg az új Syndicate bejelentése?

Áprilisban az Electronic Arts háromszor is levédette a Syndicate nevet, a napokban pedig még háromszor megtette ezt - elképzelhető, hogy nemsokára bejelentik az új részt?

Ezer történeti változó a Mass Effect 3-ban

Több mint ezer történeti változó alapján épül majd fel a Mass Effect 3 végkifejlete. Az óriási szám előre adta magát, hiszen az előző részekben is sok múlott a játékoson.

HWSW: Nyereségbe húzta a focivébé az EA-t

Nyereséges negyedévet zárt az EA, amely leginkább a FIFA World Cup South Africa és FIFA 10 sikerének, valamint a digitális eladásoknak köszönhető, írja a HWSW.

Kinect - az X360 procijának 1 százalékát használja

A Ubisoft szakértője szerint akár az akciójátékokban is megállja a helyét az MS mozgásérzékelős technológiája, ha legalább olyan gyors, mint a sima kontroller.

Transformers MMO készül

A NetDragon csapata ma bejelentette, hogy megállapodott a népszerű robotos játékok tulajdonosával, a Hasbroval egy Transformers MMO fejlesztéséről.