Hírarchívum - 2010. augusztus

PES 2011 - komplett meccs az új élőzetesben

Először láthatjuk mozgás közben a Pro Evo 2011 új menürendszerét, ami azonban ennél is fontosabb, jócskán betekintést nyerhetünk a játékmenetbe is.

Mégsem kap Kinect-támogatást a Fable III?

Még Natalnak hívták a Kinectet, mikor a Lionhead bejelentette, hogy a Fable III is támogatni fogja a mozgásérzékelős kamerát. Már nem ilyen rózsás a helyzet.

Az egyjátékos módot bővíti az új BioShock 2 DLC

A Minervas Den című kiegészítő lesz valószínűleg a BioShock 2 utolsó DLC-je, ehhez mérten meglehetősen tartalmasnak is ígérkezik a csomag.

Nem jön idén a True Crime: Hong Kong

Az Activision szerint további időre van szükség a True Crime: Hong Kong tökéletesítéséhez, ezért idén őszről elhalasztják a megjelenést jövőre.

A Black Ops startjára költöttek a legtöbbet eddig

Az Activision a Call of Duty: Black Ops startjára költött eddig a legtöbbet, pedig a Modern Warfare 2 mögötti marketing sem volt kispályás. A játék ősszel fog megjelenni.

Mafia 2 - terítéken a technológia

A cseh remek lélegzetelállító látványvilággal büszkélkedhet, maguk a fejlesztők mesélnek arról, miként is sikerült ezt megvalósítaniuk, s miben lesz még inkább kiemelkedő.

A Kinect Lag a játék hibája, nem a hardveré

Andrew Oliver, a Blitz Games technológiai vezetője szerint a mozgásérzékelést használó játékoknál tapasztalt késleltetés problémája a programozóktól függ.

Megjelent az ingyenes Privates

Első ránézésre talán feminista és prűd beállítottságú játékosok nem nézik jó szemmel, ha a Privatesben a női vaginát tisztítjuk meg a káros baciktól, ma meg is jelent.

Gorilla Nation - előzetes a Ubisoft törölt játékából

Szinte semmit nem tudunk róla. Sőt, semmit nem tudunk róla. Aztán előkerült ez az előzetes, s le vagyunk döbbenve. Vajon miért nem készült el a játék?

Csak 2011-ben jön a Batman: Arkham City

A nagysikerű Arkham Asylum folytatására még jó sokat kell várnunk: a Rocksteady csak 2011. őszére készül el vele. Erre mondják, hogy jó munkához idő kell?