Hírarchívum - 2010. augusztus

Jön a negyedik Borderlands DLC

A Borderlands felépítése egyértelműen a letölthető tartalmaknak kedvez, amit a Gearbox szépen kihasznál. Az új DLC a Claptrap’s New Robot Revolution néven fut, és idén szeptemberben lesz elérhető Xbox Live-on, valamint PSN-en, 9,99 dolláros áron.

Nem bizonyított, hogy árt a szemnek a 3D-s játék

Egy Los Angeles-i szemész szerint nincs egyértelmű bizonyíték arra, hogy árthat a szemnek a 3D-s megjelenítés, noha a 3D-vel foglalkozó konzolgyártók külön figyelmeztetnek, hogy kisgyerekeknek nem ajánlják az újfajta tévéket és kütyüket.

FEAR 3 - Alma szemei vörösen izzanak CGI-ben

Rátettük izzadt mancsunkat a hírhedt horror-FPS folytatásának legújabb, renderelt jeleneteket tartalmazó trailerjére. Az alacsony költségvetésű élőszereplős kedvcsinálók után ez már tényleg megalapozza a vérfagyasztó hangulatot.

Fable III - kard és varázslat

Josh Atkins, a Lionhead tervezési igazgatója fedett fel újabb részleteket a CVG-nek adott interjújában a Fable III harcrendszeréről és a mágiáról. Mindennel a drámai hatást szeretnék hangsúlyozni.

AC: Brotherhood - az első fejlesztői napló

A készítők igyekeznek Ezio római kiruccanásának minden apró momentumát megosztani a nagyközönséggel. A Brotherhood születésének főbb jellegzetességeiről szól az első videónapló.

Európában is megjelenik a Deadly Premonition

Amerikában ugyan már tavasszal megjelent Xbox 360-ra az Access Games némileg félresikerült túlélő-horrorja, ősszel mi is meggyőződhetünk róla, hogy tényleg annyira borzalmas a játék, mint azt a tengeren túli tesztek említik.

Hamarabb jön a Dead Rising 2

A Capcom teljesen meg van zavarodva: ide-oda tologatja legújabb zombimészárlásuk megjelenési dátumát. Legutóbb egy hónapos késésről kellett beszámolnunk, most viszont egy héttel korábban jelenik meg a PAL régiókban.

Rocksteady: Tudunk jobbat csinálni, mint az Arkham Asylum

Ne hidd azt, hogy az Arkham Asylum volt a legjobb Batman-játék, a fejlesztők biztosítanak bennünket, hogy az Arkham Cityvel tovább fokozódik minőség. Emellett befutottak az első képek is!

Új akció-RPG-n dolgoznak a Red Faction fejlesztői

A Volition alaposan túlvállalja magát a játékosok kegyeiért: a Red Faction Armageddon és az új Saint Row mellett egy teljesen új frencsájzot munkálataiba is belekezdett. Erről a készítők Twitter csatornáját olvasva győződtünk meg.

GC 2010: Ezeket a játékokat hozza el a Nintendo

A japán kiadóórás standjáról nem hiányozhat a Zelda, Donkey Kong és Metroid új része. Őszintén reméljük, hogy "nyomkodható" lesz a 3DS is.