Hírarchívum - 2011. május

Jövő héten leplezik le hivatalosan a MW3-at

Van egy jó okunk arra, miért is érdemes nézni május 23-án az NBA nyugati főcsoportjának döntőjét, melyet a Dallas Mavericks és az Oklahoma City Thunder vív majd meg. Ennek a meccsnek a szünetében vetítik le a televíziók a Call of Duty: Modern Warfare 3 első ingame videóját. Nem maradhatunk le róla!

Az Atari eladja a Champions Online fejlesztőit

A népszerű szuperhősös MMO fejlesztői "megszüntetik tevékenységüket", s így a Cryptic Studiost eladósorba taszítja az Atari - jelentette be tegnap a kiadó. A kereseti jelentés szerint a csapat már március 31-én lehúzta a rolót, és bizonytalanul néz jövőbeli sorsa felé. Állítólag nem a várt módon muzsikált a játék.

BioShock 2 - a PC-s Minerva's Den dátuma

Jobb későn, mint soha - tartja a mondás, de tény, hogy a BioShock 2 Minerva's Den címre hallgató letölthető tartalma a konzolos megjelenés után csaknem egy évvel jön ki PC-re is. A sorozatos halasztgatásokból tudjuk, nem volt minden rendben a fejlesztés körül, de úgy néz ki, megérte a várakozás.

Deus Ex 3 - a robotkar megváltoztatja az életed

Nem, most nem arról beszélünk, hogy VV Szandika vagy bármely más celeb feltölteti ajkait, vagy felpumpálja melleit - csupán a Deus Ex: Human Revolution legújabb élőszereplős trailerében az utca embereit faggatják, hogy miként változtatta meg életüket az implantok használata. Milyen megható!

Ingyenes DLC-vel bővül az L.A. Noire

Ugyan 20-án két letölthető tartalmat is kap a tegnap megjelent L.A. Noire, és jobb esetben még a fő történeti szálon sem rágta át magát mindenki, a Rockstar ügyel az utánpótlásra és a rajongók igényeire. Ennek okán a jelek szerint a május végén érkező Chicago Piano Packért nem kell fizetnünk.

Sony: nem lesz tömeges elvándorlás a PSN-ről

A japán vállalat bizakodik a PSN-fiaskóból való kilábalásban, habár az elemzők szerint komoly presztízsvesztésről beszélhetünk, mely mellett eltörpül az eset negatív anyagi vonzata is. Kaz Hirai, az SCE elnöke szerint még nem tapasztaltak sorozatos account-törléseket, miután a szolgáltatás 3 nappal ezelőtt helyreállt.

Multiplayerrel egészül ki az Infinity Blade

Az Epic iPhone-ra és iPadre megjelent Unreal Engine 3-at használó csodája, az Infintiy Blade immáron fel van vértezve a barátainkkal elleni harcra, miután a legújabb frissítés során bekerül a repertoárba az Arena játékmód. A legjobb az egészben, hogy a játék tulajdonosai ingyenesen juthatnak hozzá.

Kiszivárgott videó a Wii 2 prezentációjáról?

Egy igen érdekes videó került fel tegnap a YouTube-ra, amely a látottak alapján a Nintendo Project Cafe munkacímen futó, legújabb konzoljának belsős bemutatójáról készült, három héttel az E3-as lepellerántás előtt. Imádjuk a pletykákat, főleg, hogy ha nagyon igazinak tűnnek.

Ingame trailert kapott a Dead Island

A Deep Silver a tegnapi pazar screenshotok után kiadta az első, játékmeneti pillanatokat is tartalmazó trailert a zseniálisnak ígérkező Dead Islandből. Jófajta felüdülés ez a képek után, megtudhatjuk végre, hogy a festői Banoi szigetét miként érintette a tragédia, s miért kell élőholtak ellen küzdeni.

Gotham City Impostors - befutott az első kép

Igaz, még csak egy artworkról van szó, de nagyjából már tisztában lehetünk azzal, hogy milyen hangulattal fog jelentkezni az első batmanes multiplayer FPS. Már az utolsó három szótól is felgyorsul a vérkeringésünk. Ilyen még tuti nem volt, de a Warner bátor, és állításuk szerint meg fogunk lepődni.