Hírarchívum - 2012. december

Képeken a Hitman HD Trilogy

A tegnap bejelentett Hitman-csomag érdekessége, hogy feljavított felbontással tálalja a korábbi játékokat - most megkaptuk az első screenshotokat belőle, láthatjuk, mit jelent ez a valóságban.

DmC - megvan a PC-s dátum is

A Capcom ugyan már jó előre leszögezte, hogy a DmC PC-s változata késik a konzolos kiadásokhoz képest, azt viszont megígérte, hogy nem kell sokkal többet várni rá. Így is lett, másfél hét a különbség.

Electronic Arts: nincs többé Play4Free

Az Electronic Arts bejelentette, hogy megszünteti a Play4Free márkát, a free-to-play játékait pedig az Origin szolgáltatás alatt teríti majd. A döntés nem meglepő, inkább az volt a kérdés, hogy mikor lépi ezt meg a kiadó.

Nem jelenik már meg idén az ArmA III

A Bohemia erre a hónapra ígérte az ArmA III megjelenését, azonban régen nem hallottunk a játék felől érdemben, nem meglepő, hogy ez mégsem fog megtörténni. Jövőre kapunk pontosabb infókat.

Már a Steamen is árulhatjuk a játékbeli cuccainkat

Elindult a Steam Community Market bétatesztje, aminek keretei között valós pénzért árulhatjuk a játékbeli holmijainkat, és ugyanígy vásárolhatunk is ilyeneket. Egyelőre a Team Fortress 2 támogatott.

Kinect-támogatással jön a Dead Space 3

A Visceral Games a minap újra megmutatta néhány újságírónak a Dead Space harmadik részét, amiben nem csak a játék kooperatív módját próbálhatták ki a kollégák, de a Kinect-támogatást is leleplezték előttük.

2014 végén jöhet az új Mass Effect

A BioWare szerint leghamarabb két év múlva jelenhet meg az új Mass Effect, de a 2015-ös premier sincs kizárva. Emellett kiderült, hogy a csapatnak további tervei is vannak a Wii U-t illetően.

Nem is a S.T.A.L.K.E.R. van a bitComposernél

Tegnap kicsit korán örültünk, bár tegyük hozzá, nem a mi hibánk. Úgy tűnik, hogy a bitComposer csúnyán átrázott mindenkit, és nem is a S.T.A.L.K.E.R-jogokat szerezte meg, csak majdnem. Egyelőre nincs tiszta válasz.

Csalódás a Wii Mini

Az Eurogamer tesztje szerint majd' minden szinten csalódást okozott a Wii egyelőre kizárólag Kanadában kapható, átméretezett változata. A Wii Mini buta, ráadásul nem is olyan kicsi, mint gondolnánk.

Szavazz a BioShock Infinite alternatív borítójára!

Ken Levine bejelentette, hogy a BioShock Infinite kétoldalas, megfordítható borítóval kerül a boltokba. Az elsőt már mindenki ismeri, a második borítót viszont a közönséggel szavaztatja meg az Irrational Games.