Hírarchívum - 2012. december

Fuse - ilyen lesz az Echelon mód

Az Insomniac fejese, Ted Price elhintett pár apróságot a Fuse kooperatív-alapú hordamódjáról, az Echelonról, amely hatféle elfoglaltságot takar. Lássuk a részleteket néhány screenshottal megspékelve!

7 millió példánynál jár az Assassin's Creed III

A Ubisoft bejelentette, hogy az Assassin's Creed III lett a leggyorsabban fogyó játék a cég történetében. Egy hónappal a megjelenés után már hétmillió eladott példánnyal büszkélkedhet Connor kalandja.

Gears of War: Judgment - képek és videók

Négy játékmenet-felvételt és egy raklapnyi képet tett közzé az Epic Games a jövőre megjelenő Gears of War: Judgmentből. A single kampány mellett betekinthetünk a Free for All és az OverRun játékmódokba is.

Hivatalos: jön a Hitman HD Trilogy

Az Amazon webáruház szellőztette meg a Hitman HD Trilogy megjelenési dátumát és részleteit, a csomag februárban érkezik Európába, és lesz belőle Premium Edition változat is.

Befutott a Crysis 3 első csodája

Az ígéreteknek megfelelően elindult "a Crysis 3 hét csodája" címen futó videósorozat, amely a játék környezetére, a fegyvereire és az ellenségekre koncentrál majd. Természetesen színtiszta gameplay keretében.

A bitComposernél vannak a S.T.A.L.K.E.R.-jogok

Örömhírrel szolgálhatunk a S.T.A.L.K.E.R.-rajongóknak. Ha már úgy vélekedtél, hogy soha nem készül új rész a népszerű posztapokaliptikus címhez, akkor nagyon tévedsz. A bitComposer szerezte meg a játékos jogokat.

Már készül a PlayStation All-Stars 2?

A SuperBot Entertainment álláshirdetései alapján elképzelhető, hogy a Sony Super Smash Bros.-klónjának folytatása már úton van. Nyakunkat tennénk rá, hogy a készítők sorozatban gondolkodnak.

A Crysis 3 elérte a konzolok határait

Cevat Yerli fényezte egy kicsit a közelgő játékát: szemrebbenés nélkül állítja, hogy a Crysis 3 teljesen kihasználja a konzolok erőforrásait, egyetlen százalék sem marad pluszban. Ez a határ, nincs mese.

Elindult a God of War: Ascension bétatesztje

A mai naptól hivatalosan is kezdetét vette a God of War: Ascension multiplayer bétatesztje. Ha rendelkezel meghívóval, érdemes ellátogatni érte a PlayStation Store-ba. Számos challenge és össznépi móka vár rád.

The Secret World - nincs többé előfizetési díj

A Funcom - vélhetőleg a Secret World gyatra fogadtatása végett - bejelentette, hogy elvetette az MMO előfizetési modelljét. Ezentúl csak alapjátékért kell fizetnünk, s utána szabadon játszhatunk, de azért ölhetünk bele pénzt is.