Hírarchívum - 2012. december

The Last of Us - motion capture élesben

A Naughty Dog nem aprózza el az élethűséget, hús-vér színészeket alkalmaz Joel és Tess életre keltéséhez. Ezúttal a kulisszák mögé tekintünk - megtudjuk, mitől olyan autentikus a mozgás és a mimika.

Előzetest kapott a Hawken

Mint arról korábban beszámoltunk, ma veszi kezdetét a Hawken nyílt bétatesztje, ennek apropóján a játék fejlesztői új előzetest dobtak össze a multiplayerre kihegyezett mechás címhez.

LEGO City Undercover - negyven kép a galériában

Több mint negyven új képet kaptunk a LEGO City Undercoverről, a Nintendo-exkluzív cím pedig remek formában van: az ingame screenshotok mellett néhány LEGO-figurás artwork is akad.

Traileren a Neverwinter

Nincs már messze a Neverwinter megjelenése, addig a fejlesztők egy másfél perces kedvcsinálóval igyekeznek megnyerni minket maguknak. A Chasm terület látható majd, nézzétek meg!

Sleeping Dogs - túl nagyok voltak az elvárások

A Square Enix elnöke szerint sokan félreértelmezték a Sleeping Dogs teljesítményét, igaz, erről maga a kiadó is tehet. A játék egyáltalán nem fogyott rosszul, csak túl nagy elvárásokat támasztottak felé.

SimCity - így segítenek majd ki a barátok

Új gameplay trailert kapott a SimCity, a hatperces videóban a városépítő játék egyik legérdekesebb újdonsága, a kooperatív játékelem is bemutatkozik. A haverok ki tudnak segíteni, ha baj van - jól fog jönni!

Next-gen motoron dolgozik a Rockstar is

Grand Theft Auto V ide vagy oda, a Rockstar is a következő generációs platformokra gyúr a háttérben, több munkatársat keres már a feladatra. Az álláshirdetésekből szemezgetünk.

Jó úton halad az Angry Birds-film

A Rovio Entertainment megerősítette, hogy már javában készül az Angry Birds-film, amely 2016 folyamán kerülhet a mozikba. A Gru című animációs eposz producere, John Cohen bábáskodik felette.

IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad bejelentés

Az 1C Company bejelentette, hogy javában készül a mindmáig legrealisztikusabbnak számító repülőgép-szimulátor következő darabja, a IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad. A keleti front égi háborúiba kóstolhatunk bele.

Aliens: Colonial Marines - gameplay-dömping

A külföldi magazinok már rátették a kezüket az Aliens: Colonial Marines előzetes verziójára, s szerencsére nem feledkeztek el a videórögzítésről. Szemezgetünk a kampányból, az Extermination és az Escape módokból.