Hírarchívum - 2012. december

Metro: Last Light - az emberiség hattyúdala

Évezredeken keresztül civilizációk emelkedtek a semmiből, majd romba is dőltek. Moszkva alatt az emberiség utolsó civilizációja a saját történetét meséli el. Vajon tényleg a kihalás felé tartunk? Csekkold az új trailert!

Fény derült a next-gen konzolok kódneveire?

A pletykaeső ellen nem véd az esernyő. Belső forrásokra hivatkozva a SemiAccurate megszellőztette az Xbox 720 és a PS4 azon kódneveit, amit a gyártó használ belső körökben. Kíváncsi vagy, hogy mi van a burkolat alatt?

Ingyen letölthető a Metro 2033

A THQ jótékonysági akciója folytatódik, ezúttal viszont a játékosok a kedvezményezettek: a kiadó a korábbi pletykáknak megfelelően ingyen osztogatja a játékot, és még csak elő sem kell rendelni a folytatást!

Új játék készül a Space Hulk alapján

Új játékváltozat készül a Warhammer 40.000 univerzumában játszódó táblás játék, a Space Hulk alapján. Körökre osztott stratégiát kapunk, a kiadó a jogokat is birtokló Games Workshop lesz.

HWSW: Hadat üzen a konzoloknak a Valve?

A tévébarát Big Picture üzemmód csak a kezdőlépés volt, a Valve nem titkoltan szeretné felmérni a terepet, hogyan teljesíthetnek jobban a PC-k a nappaliban. Steames hardverrel szállna szembe a konzolokkal.

Blogajánló: Wii U, Half-Life 3 és PlayIT

Megint kéthetes anyag következik, reméljük, nem lesz tendencia ebből, persze nem ígérhetünk semmit. A mikulásos posztokat hiányoltuk, de nem baj, jutott mellé más bőven, remek anyag született!

Már konzolokon is fut a Diablo III

A Blizzard elárulta, hogy a cégnél már tudják futtatni konzolon a Diablo III-at, ugyanakkor ez csak teszt, korai lenne hivatalos projektként tekinteni rá. A szándékot azért értékeljük.

Hozzáférhetőbb lesz a Dark Souls II

A Video Game Awards egyik legnagyobb meglepetése volt a Dark Souls II bejelentése, és mint utóbb kiderült, bőven tartogat érdekességet az új rész: a játék hozzáférhetőbb lesz, de bitang nehéz marad.

Sprinkfield - magyar fejlesztésű játék iOS-re

A magyar Webstar Csoport puzzle-játékot fejlesztett iOS-re: a Sprinkfieldben Walter földjeit kell meglocsolnunk, és nem kevesebb, mint 130 pályán bizonyíthatjuk a rátermettségünket.

Újabb játékkal bővült a Humble THQ Bundle

Ha nem tudnánk, hogy a THQ min megy keresztül mostanság, azt hinnénk a karácsony miatt szállta meg a kiadót a kisangyal, mindenesetre nagyon örülünk, hogy a srácok adakozó kedvükben vannak.