Hírarchívum - 2012. február

FIFA Street - bemutatkoznak a játék helyszínei

Még egy kis FIFA Street, a játék legújabb fejlesztői naplójában a helyszínek kerülnek bemutatásra. Miután a FIFA Street egészen más játékstílusról és életérzésről szól, egyszersmind a füves stadionokat is elfelejthetjük, éljenek a tornatermek és a játszóterek betonpályái!

Far Cry 3 - új előzetes, megjelenés

Éppen csak tegnap írtunk arról, hogy a Far Cry 3 megtartja a szabadságra épülő játékmenetét, McGyverkedhetünk benne, és tele lesz őrültekkel. Erre ma már egy filmes előzetessel is szolgálhatunk, ami ráadásul megerősíti a korábban bizonytalan megjelenési dátumot is.

Mass Effect 3 - szerezzük vissza a Földet!

Nem szeretünk a trailer kedcsinálóiról írni, sőt, eleve nem szeretjük, ha egy trailerről készítenek trailert, de mivel a Mass Effect 3-ról van szó, nyilván minden apróság számít. Azt pedig hozzá kell tenni, hogy már ez az aprócska kedvcsináló is eléggé hangulatos.

De mi az a MechWarrior: Tactics?

A derült égből megjelent egy oldal, melyen egy visszaszámlálást találhatunk az egyelőre ismeretlen MechWarrior: Tactics leleplezéséig. Hogy mégis miről lehet szó, az egyelőre mindenki számára kérdés, de a fejlesztők alapján valamilyen laza online játékra tippelünk.

Notch 13 millió dollárt adna a Psychonauts 2-re

Zajlik az élet Tim Schafer és a Double Fine körül. A napokban számoltunk be róla, hogy új kalandjátékot fejlesztenek a rajongók pénzéből, a Psychonauts 2-re pedig komolyan rákapott a Minecrafttal kőgazdaggá vált Markus “Notch” Persson. Mi lesz ebből?

Street Fighter X Tekken - megvan a PC-s dátum

Az év verekedős játékáért vívott harcot valószínűleg a Soul Calibur V és a Street Fighter X Tekken vívja majd meg. Utóbbi megjelenése már egészen közel jár, így a Capcom bejelentette az utolsó négy karaktert, valamint hivatalossá tette a PC-s megjelenési dátumot is.

Nyélbe ütötték a Twisted Metal-filmet

Néhány játék filmes adaptációjára rengeteget kell várni, és végül lehet, hogy sosem készül el, némelyik pedig, legalábbis látszatra, egészen gyorsan halad. A Twisted Metal ugyan még csak most kezdheti el a tényleges haladást, de a pénz már a helyén van.

Márciusban jön a magyar PlayStation Store

Bréking! Úgy tűnik, hogy a PlayStation Store hamarabb megérkezik Magyarországra, mint a világvége! Annyira hamar, hogy még pislogni sincs igazán időnk, már itt lesz. Hölgyeim és uraim, a Sony Magyarország hivatalos bejelentése szerint március 2-án indul a magyar Store!

Tesztjelleggel elindult a GK mobilos verziója

Sokan kérdeztetek az utóbbi időben a Gamekapocs mobilos változata felől, és tekintve, hogy valószínűleg már mindenkinek kezdetét vette a suli aktuális féléve, nyilván még fontosabbá vált az oldal gyorsabb és tisztább böngészésének lehetősége a telefonon, a pad alatt. Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre!

PS3-as verzió is jöhet a The Witcher 2-ből?

Először azt hittük, csak PC-n játszhatunk ezzel az RPG-remekművel, de aztán a CD Projekt bejelentette, minden erejükkel azon dolgoznak, hogy Xbox 360-ra is elhozhassák ezt az élményt. De mi a helyzet a PS3-mal? Úgy tűnik, azt hanyagolják, pedig egyáltalán nem szeretnék. Mármint hanyagolni.