Hírarchívum - 2014. november

Képeken a Telltale-féle Game of Thrones

Elvileg még idén elkezdődik a Telltale által készített Game of Thrones-játék, ennek rendje és módja szerint beindult a játék marketinggépezete. Itt vannak az első képkockák a játékból.

Elite: Dangerous - szükség lesz a netkapcsolatra

Év végén végre finisbe ér a Frontier Developments ambiciózus projektje, az Elite: Dangerous. Aki internet kapcsolat nélkül akar mókázni az űrben, annak van egy rossz hírünk.

Blog: Sorozatok fogságában

Azt hiszem, bátran kijelenthetjük, hogy mindenki néz sorozatokat. Van, aki csak az esti Barátok köztre ül be, van, aki pedig akár nálunk még meg sem jelent szériákat követ. Sorozatokról szóló blogajánló következik.

Heti hírösszefoglaló - 46. hét

Egy rövidke szünet után visszatér a heti hírösszefoglalónk, melyben összeszedjük nektek a hét fontosabb eseményeit. Ha úgy gondolod, kimaradt valami, vagy csak egyszerűen újra át akarod nyálazni híreket, itt a helyed.

Traileren a Deathtrap kooperatív módja

Kooperatív móddal bővül a hazai Neocore Games tower defense alkotása, a Deathtrap. Az új játékmódon kívül egyéb újdonságokat is kap a játék Early Access-változata.

Heti akciók és leárazások - 46. hét

Ismét összeszedtük nektek a hét érdekesebb akcióit, ezúttal találtok klassz Far Cry, Euro Truck Simulator és Mount & Blade leárazásokat, de olcsóbb az Europa Universalis IV és a Saints Row-széria több eleme is.

LittleBigPlanet 3 - beszélgetés a fejlesztőkkel

Ezúttal a fejlesztők beszélnek kicsit a LittleBigPlanet harmadik részéről, melyben a szokásos marketingduma mellett egy-két érdekességet is megtudunk a játék pályaszerkesztő módjáról.

Összehasonlító videókon az új Dragon Age

Az őszi játékmegjelenésekkel egy időben megszaporodtak a technikai jellegű videók is. Ezúttal a Dragon Age: Inquisition Xbox One-os, PS4-es és PC-s verziója között kereshetitek a különbségeket.

Launch traileren a This War of Mine

Tegnap óta elérhető a Steamen a 11 Bit Studios alkotása, amely merőben más szemszögből mutatja be a háború borzalmait. A két tűz közé szorult túlélők csoportját irányítjuk a 2,5D-s játékban, feladatunk túlélni - bármi áron!

Még idén elindul a Planetside 2 bétája PS4-en

Régen hallottunk már a Planetside 2 PlayStation 4-es portjáról, ám szerencsére az online shooter kreatív direktora megtörte a csendet és jó híreket hozott. A jelenlegi generációs verzió még idén bétafázisba lép.