Hírarchívum - 2014. november

Early Accessre jön a Dungeon Defenders 2

Jövő hónap elején jelenik meg a Dungeon Defenders 2, igaz, egyelőre csak a Steam Early Access rendszerén keresztül lesz elérhető. Bár a játék ingyenes lesz, a korai hozzáférésért fizetni kell.

Vajon min dolgozik a Rare?

Maga Phil Spencer osztotta meg a Twitteren a minap, hogy épp az új Rare-játékot készül kipróbálni. Reméljük, újra komoly játékkal készül a Kinect-címek mocsarába süllyedt stúdió.

Sétálj egyet a BioWare irodájában!

Hacsak virtuálisan is, de most bárki tehet egy sétát a BioWare Edmonton irodájában a Google Maps segítségével, ahol olyan címek készültek, mint a Mass Effect- és a Dragon Age-játékok.

Gameplay traileren a Tekken 7

Új trailer érkezett a játéktermekben jövő év elején debütáló Tekken 7-ből. A videó elvileg a játék újdonságait mutatja be, de nem árt hozzá egy kis japán tudás. A gameplay jelenetek miatt azért érdemes ránézni.

Frissítve: Problémák az Assassin's Creed: Unityvel

A Ubisoft orgyilkosos sorozatának legújabb darabja tegnap landolt az Egyesült Államokban, ám mindhárom platformon komoly teljesítményproblémákról számoltak be az újdonsült vásárlók. Valami nincs rendjén a Unityvel.

Előrendelhető a Pillars of Eternity, itt az új trailer

Az Obsidian Entertainment közösségi finanszírozásból készülő szerepjátékát már előrendelhetik az érdeklődők, ez esetben számos ingame bónusz üti a markukat. A fejlesztők egy új gameplay előzetessel leptek meg minket.

Csúszik a Bloodborne megjelenése

Ha türelmetlenül vártad a From Software játékának februári premierjét, akkor el kell, hogy keserítsünk: a Sony elcsúsztatta a premiert, ráadásul nem is kicsit. A halálos mételytől szenvedő várost csak tavasszal szabadíthatjuk fel.

LEGO Batman 3 - itt a launch trailer

Azért a nagyobb megjelenések mellett ne menjünk el szó nélkül a LEGO Batman 3 mellett sem. Brainac ellen nem csupán a szuperhősök csapata vonul fel a játékban, az ismert gonosztevők is rossz szemmel néznek az őrültre.

Még több infó az Overwatchról

Miután a hétvégi BlizzConon bejelentették a Blizzard első kompetitív shooterét, számos kérdés fogalmazódott meg a játékosokban. A fejlesztők néhányat meg is válaszoltak, így már némileg tisztábban látjuk az Overwatchot.

Decemberben landol PC-n a Final Fantasy XIII-2

A Final Fantasy XIII-saga második felvonása december folyamán landol a Steamen. A PC-s verzió számos frissítést és új funkciót tartalmaz majd: a felbontást egyedileg állíthatjuk be, s akár 60 fps-t is kicsikarhatunk a JRPG-ből.