Hírarchívum - 2014. november

Három új kép és néhány infó a Just Cause 3-ról

Tegnap az Avalanche Studios megerősítette a hírt, miszerint valóban folynak a munkálatok a Just Cause következő epizódján, melyben Rico ezúttal saját országának elnyomó hatalma ellen veszi fel a küzdelmet (és a vonóhorgot).

Felhőalapú tévészolgáltatást indít a Sony

A Sony a jövő év elején érkező PlayStation Vue névre keresztelt felhőalapú televíziós szolgáltatásával még több és színesebb tartalmat szeretne nyúltani a konzolos felhasználóinak.

Közel 10 millió Xbox One-t szállítottak le a boltoknak

Több mint háromszorosára nőttek az Xbox One eladásai az USA-ban, miután a Microsoft 50 dollárral lefaragta a konzol árát. A cég újabb mérföldkőhöz közelít: közel 10 millió Xbox One-t szállított le a boltoknak világszerte.

A Bombák földjén írója jegyzi az Uncharted-filmet

Úgy látszik, a Sony Pictures nem elégedett a jelenlegi forgatókönyvírók munkájával, ezért felkérték Mark Boalt, hogy szedje rendbe a meglévő scriptet. Aki nem tudná, az Uncharted-film csak 2016 júniusában landol a mozikban,

Boltokban a Warlords of Draenor

Ma jelent meg a World of Warcraft ötödik expanziója, a Warlords of Draenor és ennek örömére még egy trailerrel kedveskedett nekünk a Blizzard. Beköszöntött a vaskor, a háború fellegei sötétebbek, mint valaha.

Csökkent a Ubisoft részvényeinek ára a Unity miatt

Egy nap alatt 9,12 százalékkal csökkent a Ubisoft részvényeinek értéke a NASDAQ-on, ami annak tudható be, hogy az Assassin's Creed: Unity kedvezőtlen fogadtatásban részesült a kritikusoknál és a játékosoknál.

Mobilokra is megjelent az XCOM: Enemy Within

Már az XCOM: Enemy Unknown mobilos változatát is kedvezően fogadták a játékosok, és a 2K most a folytatást is elérhetővé tette iOS-en és Androidon. Pontosabban bővítményről van szó, de ettől még teljes árat kérnek érte.

The Order: 1886 - a gyűjtői kiadás közelebbről

Habár az európai Collector's Edition másmilyen lesz, mint az új videóban bemutatott, hét hüvelykes szobrot tartalmazó amerikai kiadás, bízzunk abban, hogy néhány rajongó rendel majd belőle a tengerentúlról.

Minden, amit tudnod kell a Far Cry 4-ről

Már tényleg nem kell sokat aludni a Far Cry 4 megjelenéséig, s ha eddig követted a menetrendszerűen érkező kedvcsinálókat, az utolsót semmiképp se hagyd ki! Pláne azért nem, mert a játék minden jellegzetességére kitér.

Ingyenes a The Witcher 2 a GOG.com-on

És a Mount & Blade is magunkévá tehető a következő 48 órában az áruház nagy őszi leárazásának apropóján. Na jó, a The Witcher 2: Assassins of Kingsért kicsit meg kell dolgoznunk a következő héten.