Hírarchívum - 2014. november

Lost Ark Online - a legígéretesebb Diablo-klón?

Noha a koreai játékgyár termékeit túlságosan belterjesnek hisszük, azért nagyítóval igenis találunk köztünk innovatív darabokat is. Ilyen a Lost Ark Online, amely első ránézésre a Diablo és a Kingdom Under Fire ötvözete.

A jövő héten érkezik a Never Alone

Az alaszkai őslakosokkal közösen fejlesztett Never Alone a jövő héten landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Az Upper One Games puzzle-platformere nagy kanállal merít az iñupiatok folklórjából. Befutott a launch trailer.

Ajándék játék jár a GameStar-előfizetés mellé!

Ha GameStar-előfizetésen töröd a fejed, ne is halogasd tovább a dolgot: a magazin legújabb előfizetési akciójában az újságok mellé még egy ajándék játékot is kapsz - és te választhatod ki, hogy melyik legyen az!

Evolve - bemutatkozik William Cabot

Egy újabb vadászról rántotta le a leplet a Turtle Rock Studios. William Cabot lesz a szörnyoszlató brigád vezetője, aki rádióaktív port szór a bestiára, így a társainak könnyebb lesz megölnie. Mozgásban még vagányabb a fickó.

Először mozog a Tales from the Borderlands

Hamarosan visszatérünk Pandorára! A Game of Thrones után a Telltale másik, még idén napvilágot látó kalandjátékáról is megtudtunk ezt-azt. Az árszabás mellett befutott az első gameplay trailer is.

The Crew - mit tartalmaz a szezonbérlet?

Ideje megbarátkozni a gondolattal, hogy egy sikercím megjelenése után sem áll meg az élet, folyamatosan érkezik hozzá a fizetős tartalom. A húsz fontot kóstáló season pass birtokában semmiről nem maradunk le.

Nézzünk bele a Resident Evil: Revelations 2-be!

A Capcom megmutatta, hogyan irányítjuk a karaktereket a Resident Evil: Revelations 2-ben, illetve a harcrendszert is megcsodálhatjuk mozgás közben, pluszban az eszköztárunk használatáról is lehull a fátyol a következő videóban.

Tizenhat percen át mozog a Battlefield: Hardline

Újra megmozdult a Battlefield: Hardline, melynek ezúttal az egyjátékos kampányából láthatunk egy nagyobb darabot. A kommentár mellett néhány új részletre is fény derül a rendőrös shooter játékmenetéből.

Frissítve: A DA: Inquisition elvihető egy próbakörre

Amennyiben van aktív EA Access-előfizetésetek, akár máris megkezdhetitek a letöltést és kipróbálhatjátok a Dragon Age jövő héten megjelenő harmadik részét az Xbox One platformon. A részletekért kerülj beljebb!

Megérkezett az első Assassin's Creed: Unity javítás

A Ubisoft bizony lógathatja az orrát a letaglózó pontszámok és a felhasználói visszajelzések hallatán, de hát így jár, aki befejezetlenül árulja a játékát. A döcögő start után gyorsan észbekapó fejlesztők máris kiadták az első foltozást.