Hírarchívum - 2014. november

A Far Cry 4-et sem kerülte el a játékosok haragja

Hasonlóan az Assassin's Creed: Unityhez, a Far Cry 4-be is beletört a játékosok bicskája. Szerencsére nincs szó olyan ordas hibákról, mint az orgyilkosos címben: csak a shooter beépített pályaszerkesztőjébe lehet belekötni.

Dragon Age: Inquisition - a taktikai nézet rejtelmei

Nyakunkon az új Dragon Age megjelenése, ám előtte nem árt némi gyorstalpalót magunkba szívni. A dülledt verőerű keményarcok csakis a taktikai kameranézet használatával abszolválják a csatákat, erről szól az új videó.

Megvan a Battlefield 4: Final Stand dátuma

Az EA és a DICE bejelentette a Battlefield 4 utolsó (?) DLC-jének megjelenési dátumát. Ahogy az már megszokott, elsőként a Premium-tagok vethetik rá magukat az új térképekre, játékmódokra, járművekre és fegyverekre.

Driveclub - kedden jön a fotómód

Hosszú hallgatás után az Evolution Studios végre megtörte a csendet a Driveclubbal kapcsolatban. A csapat folyamatosan dolgozik azon, hogy megoldja a szerverhibákat. A novemberi prémium DLC ingyenes lesz.

A jövő héten landol az Escape Dead Island

Már nem kell sokat várnunk az egyjátékos élményekre kihegyezett Dead Island-mellékágra. A képregényes grafikával operáló cím a sorozat eredettörténetére hegyeződik ki, illetve megágyaz a második résznek.

Halo 5 - hét perc multiplayer vágatlanul

Habár a héten már láthattatok pár percet a Halo 5: Guardians többjátékos módjából, most egy olyan felvételt szereztünk a játékról, ami vágatlanul mutat be nektek egy Slayer-meccset.

Márciusban jön a ScreamRide

David Braben és csapata, a Frontier Developments rövid időn belül két játékot is piacra dob: míg az új Elite december közepén érkezik meg, a vidámparkos ScreamRide márciusban jön.

Amerikai toplista: októberben is a PS4 győzött

Közzétette az amerikai játékpiacot elemző NPD Group az októberi jelentését, amiből kiderült többek között, hogy ismét a PS4 győzött a hardvereladások terén, míg a játékok közül az NBA 2K15 vitte a pálmát.

Teaselik a LEGO Jurassic Worldöt

Úgy néz ki, tényleg lesz valami a múltkori LEGO Jurassic World-pletykából, az legalábbis mindenképpen árulkodó, hogy már a LEGO Batman 3 végén is teaselték a játékot a fejlesztők.

Komoly változásokat ígér a Ubisoft

Miután az első tesztek csak az Assassin's Creed: Unity megjelenése után fél nappal látták meg a napvilágot, így felmerült a vásárlókban a gyanú, hogy a Ubisoft direkt elhallgatta a játék hiányosságait. A franciák tüzet oltanak.