Hírarchívum - 2014. július

Huszonhárom percen át mozog az új Rainbow Six

Az ígéreteknek megfelelően a Ubisoft Montreal hosszabban is bemutatta a Rainbow Six: Siege-et a tegnap esti livestream keretében. A több mint huszonhárom perces gameplayt most ti is megnézhetitek.

Egy héttel korábban jön a The Evil Within

Javában zajlik Dallasban az idei QuakeCon, ahol a Bethesda marketingese, Pete Hines megerősítette, hogy a legutoljára kitűzött dátumnál egy héttel hamarabb érkezik a Tango Gameworks sikervárományos horrorjátéka.

Sacred 3 - bemutatkozik a harcos

A Keen Games egy újabb filmes trailerrel jelentkezett a Sacred 3-ról. Ezúttal a kardok és a páncélok kedvelőit csodálhatjuk meg a CG-kedvcsinálóban, ahol több tucat szörnyet aprítanak fel változatos módon.

Az első részletek az új Doomról

Tegnap éjjel mutatták be az új Doomot kizárólag az idei QuakeCon látogatóinak. Sajnos csak a nézők beszámolóira alapozhatunk, még bizonytalan, hogy a nagyközönség mikor csekkolhatja le az első képsorokat.

Az első percek a Destiny bétájában

Javában zajlik a Bungie shooterének bétatesztje, ugye nem kell figyelmeztetnünk senkit. A karaktergenerálás után egy grandiózus nyitóanimáció fogadja a játékosokat, amit most bemutatunk nektek az első küldetésekkel egyetemben.

A jövő héten jön a The Walking Dead új epizódja

A Telltale Games végre bejelentette a The Walking Dead: Season Two – Episode 4: Amid the Ruins napra pontos megjelenési dátumát, illetve kaptunk egy friss gameplay trailert is az utolsó előtti fejezetről. Ütős lesz!

Frissítve: 18000 fős Microsoft-elbocsájtás

A 2009-es, 5800 fős leépítésre nosztalgikusan tekintünk vissza, miután a Microsoft bejelentette idei terveit az átszervezés és az optimalizálás jegyében. A vállalat ugyanis összesen 18000 főtől válik meg idén.

Ilyen lesz Athena az új Borderlandsben

Stephen Mander-Jones, a 2K játékmenet-fejlesztőjének és Anthony Burch, a Gearbox Software történetírójának közösen narrált videójából megtudhattunk néhány dolgot az új Borderlands egyik játszható karakteréről, Athenáról.

GC 2014: Ekkor lesz a Sony sajtókonferenciája

A Sony megerősítette, hogy augusztus 12-én, helyi idő szerint este hétkor veszi kezdetét a sajtótájékoztatója a Gamescom rendezvényen, melyen szó lehet a GTA V PS4-es változatáról is.

Videón a Kerbal Space Program következő verziója

A NASA figyelmét is felkeltő, független fejlesztésű űrszimulátorhoz rövidesen új frissítés érkezik. Ha még nem ismernétek a KSP-t, itt a remek alkalom, hogy vessetek rá egy pillantást, de hamarosan bétatesztet is olvashattok!