Hírarchívum - 2015. március

Napi WTF: Pusztítás a kanapén ülve

Nem, ezúttal nem valamiféle hangzatos marketingszlogenről lesz szó, hanem a Battlefield: Hardline "The American Dream" nevű easter eggjéről, mely segítségével egy gurulós kanapéból lőhetjük le ellenfeleinket.

Ingyen kipróbálható a Star Citizen

A PAX East alkalmából ingyen kipróbálható a Cloud Imperium Games gigantikus űrszimulátora, a Star Citizen. Nem árt azonban sietni, mivel az akció csak erre a hétvégére szól.

Evolve - két új ingyenes pálya érkezik

Habár az Evolve nem marad fizetős DLC-k nélkül, azt a készítők már jó előre leszögezték, hogy a játék új pályái és játékmódjai ingyenesek lesznek. Március, illetve április végén fut be az első két új térkép.

Basement - mintha a Breaking Badet látnánk

Ha hiányoltad a Breaking Bad játékváltozatát, akkor ajánljuk a figyelmedbe a Basementet: a Halfbus Tiny Tower-szerű grafikával operáló játékában egy droglabort kell üzemeltetnünk.

Amerikai toplista: tarolt a Nintendo 3DS

Kifejezetten jól sikerült az amerikai játékpiac februárja, erről árulkodik az is, hogy az összes konzolgyártó pozitívan zárta az elmúlt hónapot. Érdekesség, hogy ezúttal a Nintendo 3DS volt a legkelendőbb konzol.

Íme, a játék, aminek csak egyszer futhatsz neki

Az Upsilon Circuit önmagában egy mezei akció-szerepjáték, a készítők viszont olyan koncepcióba burkolták, amilyennel még garantáltan nem találkoztál. Itt például tényleg csak egy életed van, nem is próbálkozhatsz többet.

Késik az előző generációs Mortal Kombat X

Ezen a héten a szokásosnál is több késésről szóló hírt kaptunk, és úgy néz ki, még a hét végére is jutott egy: a Warner Bros. bejelentette, hogy csak nyáron jelenik meg a Mortal Kombat X PS3-as és Xbox 360-as változata.

Frissítve: Ingyenesek a Titanfall DLC-i

Talán az első szülinap, talán a megfogyatkozott játékostábor miatt, de ingyenessé váltak a Titanfall pályacsomagjai. A rossz hír az, hogy PC-n nincs ilyen akció, csak az xboxosok örülhetnek neki.

November elején rendezik meg a BlizzCont

Idén se maradunk BlizzCon nélkül, a Blizzard ugyanis tegnap bejelentette, hogy november első hetében rendezik meg saját rendezvényüket, ahol nem csak különböző bajnokságokra, de új bejelentésekre is sor fog kerülni.

Dead Rising: Watchtower - Xboxra korábban jön

Major Nelson jelentette be, hogy Xboxon az eredeti tervekkel ellentétben egy héttel korábban mutatkozik be a Dead Rising alapján készülő élőszereplős film, a Dead Rising: Watchtower.