Hírarchívum - 2016. január

Ezek voltak a legnépszerűbb jelszavak 2015-ben

A SplashData idén is összegyűjtötte a tavaly használt, 25 legnépszerűbb jelszót. Komoly meglepetés nem történt, az első két helyen régi ismerősöket találunk. Az viszont meglepő, hogy a Star Wars hatása itt is tetten érhető volt.

Megérkezett a Darkest Dungeon végleges változata

A mai napon végre kitör az Early Access keretéből a Darkest Dungeon, így a több mint két éve készülő játék végre teljes, végleges formát öltve mindenki számára beszerezhető. A premier alkalmából trailert is kaptunk.

GTA V - továbbra sincs esély single DLC-re

Amíg akár napi nyolcmillióan is nyüstölik a GTA V online játékmódját, nagyon kicsi rá az esély, hogy egyjátékos DLC-t kap a 2013-ban megjelent új felvonás. Ezt most a Michaelt játszó színész, Ned Luke is megerősítette.

Dying Light - ilyen lesz a Bounty-rendszer

A Dying Light: The Following sok-sok újdonsága között még mindig akad olyan, amit nem mutatott be a Techland. Ilyen a mindenki számára ingyenesen elérhető Bounty-rendszer is. Odabent videó magyarázza el a tudnivalókat.

The Division - újabb 15 percnyi akció

Vészesen közeledünk a The Division január végi bétájának rajtjához és a teljes játék megjelenéséhez, így szinte naponta újabb és újabb látnivalók érkeznek hozzá. Ma sincs ez másként.

Homeworld: Deserts of Kharak - videón a multi

Újabb kedvcsinálón a Gearbox és a Blackbird Entertainment összeborulásának közös projektje, a Homeworld előzményeit elmesélő Homeworld: Deserts of Kharak. A friss felvétel a multiplayer módra fókuszál.

Bombshell - akció és rock 'n' roll

A 3D Realms nagyon elkapta a Bombshell lényegét a legújabb előzetesben: a szörnyirtás mellett bizony a füleink kényeztetése is fontos, a talpalávalót ütős rockzenei betétek szolgáltatják. Hallgassunk bele!

HWSW: Csak a Windows 10 támogatja az új procikat

Jövő nyárig adott határidőt a Microsoft a Skylake processzort használó Windows 7- és 8.1-felhasználóknak, hogy a rendszer legújabb verziójára frissítsenek - ezt követően a cég megszünteti a chipek támogatását a régebbi rendszereken.

Ezt tudja most a HoloLens

A Microsoft AR-szemüvegének jelenlegi változata 5,5 órát bírja egyetlen töltéssel - tudtuk meg egy izraeli rendezvényen Bruce Harristől ezt, meg még sok mindent, amire fény derül a kattintás után.

Xbox One-ra is jön a The Witness?

Noha Jonathan Blow puzzle-játékát csak PC-re és PS4-re jelentették be, az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal, az ESRB holnapja szerint Xbox One-ra is meg fog jelenni.