Hírarchívum - 2016. március

Elérhető az új Street Fighter-websorozat

Megérkezett a Street Fighter: Resurrection, amely voltaképpen az Assassin's Fist folytatásának tekinthető, ráadásul az alkotók is ugyanazok. Csupán egy mobilos alkalmazásra lesz szükséged hozzá.

GDC 2016: A The Witcher 3 az év játéka

Kiosztották az idei GDC Awards-díjakat és nem meglepő módon a legtöbb elismerést a The Witcher 3, a Her Story és az Ori and the Blind Forest kapta a játékipar prominens szakembereitől.

GDC 2016: Nyáron csaphatunk le a Belowra

Az IGF Awards díjátadó végén levetített trailerből kiderült, hogy a Capybara Games legújabb alkotása nyáron landol PC-n és Xbox One-on. A Below egy roppant ígéretes roguelike-nak tűnik.

Ezek a multis térképek lesznek a Doomban

A Bethesda megerősítette, hogy kilenc többjátékos térképet találunk az új Doomban, és most mindegyikről megtudtunk pár infót egy új trailer társaságában. A multi klasszikus témát követ, ahol csak a skillek számítanak.

Hellblade - ismerd meg Senuát!

Alcímet kapott a Ninja Theory új játéka, ráadásul egy filmes trailert is megnézhettek a Hellblade: Senua’s Sacrifice-ról. A videó a főszereplő csinos amazonra koncentrál - azért nem kötnénk vele össze a bajuszt.

GDC 2016: Még több techdemó érkezett

Sem az NVIDIA, sem az Epic Games nem unatkozott az elmúlt napokban, több új techdemóval is elkápráztatták a nagyérdeműt. Lesd meg, mit tud a PhysX middleware és az Unreal Engine 4 legfrissebb verziója!

Uncharted 4 - Nate felemelkedése

Megérkezett az Uncharted 4: A Thief's End fejlesztői naplósorozatának második része, amelyből megtudjuk, hogy a fejlesztők együtt nőttek fel Nate-tel. A sorozat első részének készítésekor sokan még huszonéves srácok voltak.

Trackmania Turbo - a hétvégén nyílt bétateszt

Noha a Trackmania Turbo a jövő héten landol a boltokban, előtte még mindenki részt vehet egy bétateszten Xbox One-on és PS4-en. A próba péntektől vasárnapig tart, még regisztrálni sem kell rá.

GDC 2016: Négy perc az új Until Dawnnal

A délelőtti screenshotok után most egy hosszabb gameplay felvételt kaptunk az Until Dawn: Rush of Bloodról. Zsigeri horrorélményben lesz részünk a PlayStation VR-ral - ezt már most garantáljuk.

GDC 2016: Az Oculus Rift nyitójátékainak listája

Harminc játékkal startol el március 28-án az Oculus Rift. Ezek közé tartozik a Project CARS, az Adr1ft, az Elite Dangerous, az EVE: Valkyrie és a Defense Grid 2 is. A felhasználók egy közösségi hubnak, az Oculus Home-nak is örülhetnek.