Hírarchívum - 2016. március

GDC 2016: Percek alatt elkelt a briteknél a PS VR

Brutális az érdeklődés a PlayStation VR iránt. Az Amazon brit részlegénél percek alatt elfogyott az előrendelőknek szánt készlet - aki most rendel, már ne számítson arra, hogy a megjelenés napján új kütyüje lesz.

Battleborn - a megjelenés utáni tervek

Aranylemezre került a Gearbox shootere, ráadásul azt is megtudtuk, hogy a megjelenés után több DLC is várható a játékhoz. És igen, valódi pénzért kozmetikai elemeket is vásárolhatunk.

GDC 2016: Tyranny - íme, az Obsidian új RPG-je

A Pillars of Eternity fejlesztője marad a kaptafánál, azaz újra egy felülnézetes szerepjátékon dolgozik. A Tyranny nemlineáris kampányt kínál, ráadásul a morális döntéseinknek komoly súlya lesz a sztori alakulására.

A PC-s Need for Speed megjelenését ünnepeljük

Holnap végre megjelenik a Need for Speed számítógépes változata, jócskán lemaradva a tavaly őszi konzolos premierről. Sebaj, a friss launch trailerrel átjár minket az éjszakai illegális autóversenyek hangulata.

GDC 2016: Ingyenessé teszik a CryEngine-t

A riválisok után a Crytek is úgy döntött, hogy ingyenessé teszi a CryEngine-t. Külön érdekesség, hogy a motorért ezentúl önkéntes alapon lehet fizetni, és az adományozott pénzt indie fejlesztők támogatására is el lehet költeni.

Folytatódik a The Division diadalmenete

Folytatja a csúcsdöntögetést a Tom Clancy's The Division. Az új IP-k eladási versenyében már vezet a játék, és házon belül is újabb rekordot állított fel: a Ubisoftnak még egy címe sem mozgatta meg ennyire a játékosokat.

Már csak hárman esélyesek Han Solo szerepére

Lapértesülések szerint háromfősre szűkült az a lista, amelyen az ifjú Han Solo szerepére esélyes színészek szerepelnek. A kiválasztott úriembernek a 2018-as spin-off filmben kell helytállnia.

Free-to-play mellékágat kapott az ARK

A Studio Wildcard bejelentette, hogy önállóan futtatható, ingyenesen letölthető mellékágat kap az ARK: Survival Evolved. A Battle Royale-t idéző játék érdekessége ráadásul, hogy a legjobbakat pénzzel díjazzák benne.

Hónap végén ismét kiegészül a StarCraft II

Nincs ideje fellélegezni a StarCraft-rajongóknak, hiszen alig áshatták bele magukat a Legacy of the Voidba, a hónap végén már érkezik is a következő kiegészítő, a Nova Covert Ops-sorozat első felvonása.

GDC 2016: Felsorakoznak a Unity motor játékai is

Az Unreal Engine bemutatója után következzen a Unity Engine játékfelhozatala: egy 3 perces videót tudunk mutatni, amiben azok a Unity-játékok szerepelnek, amelyek a közelmúltban jelentek meg, vagy hamarosan boltokba kerülnek.