Hírarchívum - 2017. március

Injustice 2 - ezt kell tudnod a mikrotranzakciókról

A NetherRealm végre többet is elárult az Injustice 2 mikrotranzakciós rendszeréről, és egyúttal leszögezte, hogy a fizetős játékosok nem jutnak előnyökhöz. Emellett bemutatkozott az új karakter, Firestorm is.

Leporolják a klasszikus Disney-platformereket

A Capcom jóvoltából egyetlen csomagban elérhetővé válnak a korábban NES-en hódító platformjátékok, köztük a DuckTales első két része, a TaleSpin és a Chip 'n Dale-sorozat. A grafika immáron HD-ben pompázik.

Drawn to Death - ingyenes a PS Plus-tagoknak

Áprilisban egyetlen napig ingyenesen elérhető lesz David Jaffe arénashootere a PlayStation Plus-előfizetők számára. Ha lecsúszol róla, 20 dollárt kell fizetned az iskolai skiccekből merítő alkotásért.

Saját sorozatot kap a fiatal Sheldon Cooper

Úgy tudni, a CBS valóban berendelte a Young Sheldont, amely a 9 éves Sheldon Cooper napjairól szól majd. Már részletes szereposztásunk is van, és szerencsére Jim Parsons is visszatér.

1500 csalót bannoltak a For Honorből

Lesújtott a Ubisoft bankalapácsa, a kiadó 1500 játékost három napra kitiltott, másik 4000-et pedig figyelmeztetett csalás miatt. Az érintettek mindegyike "AFK farmolással" haragította magára a vállalatot és a For Honor közösségét.

Rebootolnák a Mátrixot

Lapértesülések szerint a Warner rebootolná a Mátrixot, ráadásul a Wachowski-testvérek is kimaradhatnak a projektből. Ha minden igaz, Michael B. Jordant nézték ki a főszerepre a készítők.

Koncept rajzokon az Uncharted: The Lost Legacy

A Game Informer ebben a hónapban az Uncharted: The Lost Legacyről tudósít, ennek apropóján pedig néhány koncept rajzot is sikerült bezsebelniük a fejlesztőktől. Irány India!

Áprilisban jön a What Remains of Edith Finch

A Giant Sparrow új alkotása is egy belső nézetes sétaszimulátor lesz számos megoldandó rejtéllyel fűszerezve. Most már tudjuk, hogy pontosan mikor csaphatunk le a What Remains of Edith Finchre.

Diablo III - akcióban a nekromanta

A tavalyi BlizzConon jelentették be, hogy idén új játszható karakterrel, a nekromantával bővül a Diablo III: Reaper of Souls (és a konzolos Ultimate Edition). Végre mozgásban is megcsodálhatjuk a fekete mágiával operáló kisasszonyt.

Egyre biztosabb a StarCraft Remastered

Már tavaly augusztusban is felreppentek szóbeszédek az első StarCraft HD-változatáról, ezúttal egy eSportra szakosodott koreai oldal értesült arról, hogy a Blizzard javában dolgozik raja. Már a hivatalos bejelentés sincs messze.