Hírarchívum - 2017. szeptember

RTS-minijáték a Yakuza hatodik részében

A Yakuza-sorozatot sosem kellett félteni, ha minijátékokra került sor, őrültebbnél őrültebb, és nem mellesleg meglehetősen aprólékosan kidolgozott játékmódokban üthettük el a szabadidőnket. A hatodik résznél sem lesz ez másképp.

Megvan a Suicide Squad 2 rendezője

Nem, nem Mel Gibson az. Lapértesülések szerint A könyvelőt is jegyző Gavin O'Connor fogja rendezni a Suicide Squad folytatását, aki emellett a forgatókönyv írásába is besegít.

Száz operátorra gyúr a Rainbow Six: Siege-csapat

A fejlesztők korábban azt mondták, hogy minimum ötven operátort szeretnének a Rainbow Six: Siege-be, erre most közölték, száz különböző játszható karaktert terveznek a játékba. Eltart még egy ideig a támogatás.

Xbox One-ra is ellátogat a SOMA

Anno 2015-ben nagy dérrel-dúrral robbant be a játékpiacra a Frictional Games horrorjátéka, a SOMA. Egészen egyedi hangulatával nagyon sok rajongóra tett szert, akkor még csak PC-n és PS4-en. Most viszont érkezik Xboxra is.

L.A. Noire - leleplezték az új változatok árait

A Rockstarnak köszönhetően megtudtuk, mennyit fog kóstálni a hamarosan új generációs konzolokra is beköszönő L.A. Noire. A Microsoft és a Sony konzoljain barátságos árral találkozunk, viszont Switchen drágább lesz a cím.

Nagyon durva játékosszámot ért el a Destiny 2

Pár napja már érkeztek olyan hírek, hogy a Bungie új lövöldéje miatt összeomlott a PSN, de legalábbis nem működött százszázalékosan. Most ismét mérföldkőhöz ért a játék, mert számszerűen is kiderült: brutálisan sok hódolója van.

Hunt: Showdown - itt a harmadik fejlesztői videó

Nemrégiben a fegyverekről esett szó a Crytek legújabb játéka, a Hunt: Showdown kapcsán. Azt már tudjuk tehát, hogy mivel lőjünk, most pedig az is kiderült, hogy hol fogunk lőni.

Friday the 13th: The Game - jön a Jarvis-ház

A Friday the 13th: The Game kiadója, a Gun Media jóvoltából egy új teaser videóban nézhetjük meg, mire kell számítanunk a játék következő frissítésépvel. Az már egészen biztos, hogy érkezik az eső, és új térképet is kapunk.

Ezek a Marvel vs. Capcom: Infinite előrendelői extrái

Új videóban leplezte le a Capcom, hogy milyen bónuszok ütik a játékot előrendelők markát. Az előjegyzés már elindult, és a megjelenés sincsen messze - itt van hozzá egy kis kedvcsináló!

Little Nightmares - jön az új dobozos verzió

A Bandai Namco idén októberben újracsomagolva is kiadja a Tarsier Studios platformjátékát. A Complete Edition az alapjáték mellett a szezonbérletet is tartalmazza, így három DLC-t is kapunk mellé.