Hírarchívum - 2017. szeptember

Október elején jön a Outcast: Second Contact?

Az Appeal Studio ugyan hivatalosan még mindig nem erősített meg semmit, de ha hinni lehet az amerikai GameStopnak, akkor már tudjuk, hogy napra pontosan mikor jelenik meg az Outcast: Second Contact.

Hét hónappal később jön a Star Wars: Episode IX

A Disney tegnap erősítette meg, hogy az Episode IX rendezői székéből kirúgott Colin Trevorrow helyét az új trilógia első epizódját irányító J.J. Abrams örökölte meg, aki kapott egy kis extra időt, miután májusról decemberre tették át a premiert.

Felvilágosult papok az ELEX-ben

Calaan isten követői, a Clericek egy olyan frakció, akik bűnnek látják az ELEX fogyasztását a Piranha Bytes új szerepjátékában. Bemutatkoztak a papok, aki plazmafegyverrel terjesztik az igét.

Sztoritraileren az Empyre: Lords of the Sea Gates

A Coin Operated Games felülnézetes RPG-je meglehetősen érdekes felütéssel bír: a 19. századi New Yorkot árvíz sújtja és a polgárok élete nehéz, lévén nem jutnak elég édesvízhez. Több frakció küzd a dominanciáért.

Oktatóvideók a Marvel vs. Capcom: Infinite-hez

A Capcom ma kegyes volt hozzánk, hiszen fél tucat olyan oktatóvideót tett közzé, amelyekkel X, Morrigan, Ryu, Iron Man, Captain America és Captain Marvel jellegzetességit tanulhatjuk ki. Hasznos kedvcsinálók!

Újra ingyen játszható lesz a PC-s The Division

Ki tudja pontosan, hogy hányadik ingyenes hétvégét jelentette be már a Ubisoft - a lényeg az, hogy péntektől vasárnapig bárki kipróbálhatja a The Divisiont. Az őszi nagyobb frissítés előtt újra belerázódhatunk a játékba.

Vadászó orkok a Middle-earth: Shadow of Warban

Tovább folytatódik a Shadow of Warban szereplő ork törzsek videósorozata, ezúttal a Feral csoporton a hangsúly. Ők nem nindzsák, hanem igazi vadászok és remek állattenyésztők. Páncéljukat vadak trófeáival díszítik.

Sky - bemutatkozott a Journey készítőinek új játéka

A tegnap esti Apple keynote-on mutatkozott be a thatgamecompany új játéka. A többjátékos élményre kihegyezett Sky első körben Apple TV-re, iPhone-ra és iPadre érkezik - a Fény Gyermekeit irányítjuk benne.

HWSW: Nem volt még ilyen olcsó és drága iPhone

Az utóbbi pár hétben kiszivárgott híreknek megfelelő újításokat hoztak a legújabb Apple-okostelefonok. A vállalat iPhone 8 néven mutatta be az egy éve leleplezett iPhone 7-készülékek közvetlen utódjait, az új csúcsmodell pedig az iPhone X.

Battle Royale módot kap a Fortnite

Az Epic Games bejelentette, hogy még ebben a hónapban új PvP-móddal vértezi fel a Fortnite-ot. A Battle Royale sokak számára ismerős lehet, 100-an eshetnek egymásnak, és a cél a túlélés - pont mint a PlayerUnknown’s Battlegroundsban.