Hírarchívum - 2017. szeptember

Bruce Straley otthagyta a Naughty Dogot

A The Last of Us és az Uncharted 4 társrendezője lelépett a Naughty Dogtól. Bruce Straley "élete legnehezebb döntésének" nevezte a szakítást, és ez bizony így van: két évtizedet töltött a csapattal. Reméljük, pótolni tudják a kulcsembert!

Ghost Recon: Wildlands - Ghost War nyílt béta

A Ubisoft bejelentette, hogy a Ghost Recon: Wildlands közelgő PvP-módját a jövő hét folyamán kipróbálhatjuk, és nem csak az alapjáték tulajdonosai. Ennek örömére egy informatív előzetes érkezett.

Még több bejelentés a Nintendótól

Számos új kedvcsinálóval és megjelenési dátummal szolgált a kiotói vállalat a legutóbbi Nintendo Directben. Jön a Mario Party: The Top 100, demót kapott a Project Octopath Traveler, és az új 3DS-es Kirbybe is belenézhetünk.

Fotómód is lesz a Super Mario Odyssey-ben

A Super Mario Odyssey lesz az első olyan játék a sorozatban, amit olyan modern funkcióval vérteznek fel, mint a fotómód. A tegnapi Directben friss gameplayt láthattunk a platformerből, amit a Switch-csel egybecsomagolva is megvehetünk.

Decemberben érkezik a Xenoblade Chronicles 2

A Nintendo további részleteket árult el a Switch következő nyitott világú szerepjátékáról. A legfontosabb a napra pontos dátum, de a különleges kiadásról és az egyedi Pro Controllerről is érdemes szót ejteni.

Az új DOOM és a Wolfenstein is jön Switch-re

A Bethesdának határozott tervei vannak a Nintendo új konzoljával. A tegnapi Direct bemutatón megerősítést nyert, hogy a Skyrim mellett a tavalyi DOOM és Wolfenstein II: The New Colossus is tiszteletét teszi a masinán.

Novemberben landol Switch-en a Skyrim

A Nintendo és a Bethesda a tegnap esti Direct streamben erősítette meg, hogy november közepén költözik Switch-re a The Elder Scrolls V: Skyrim. Csupán két hónap, és egy 200 órás RPG-t kapunk a pénzünkért.

Dishonored: Death of the Outsider - ki is a célpont?

A héten mutatkozik be a Dishonored-sorozat új, önállóan futtatható felvonása. Most újabb premier előtti kedvcsinálót kapott a játék, amiben Billie Lurk és Daud kiszemelt célpontja kapja a főszerepet.

A Switch lenyomta az Xbox One-t a briteknél

Ugyan pontos eladási adataink nincsenek, de Christopher Dring, az MCV egykori elemzője a Twitteren megerősítette, hogy az Egyesült Királyságban több Nintendo Switch fogyott, mint Xbox One. Jöhet a PlayStation 4?

Először mozgásban az Okami HD

A Capcom tegnap hivatalosan is megerősítette, hogy készül az Okami következő felújított kiadása. Ma kiderült, hogy Európában is decemberben jelenik meg, ráadásnak pedig egy videó is érkezett a játékról.