Hírarchívum - 2017. szeptember

Ancestors Legacy - 20 perc az ígéretes RTS-sel

Az 1C Company és a Destructive Creations a középkori Európa véres csatáit szeretné feldolgozni az Ancestors Legacyben, amelyben a vikingek, az angolszászok, a germánok és a szlávok háborúiba csöppenünk.

Bemutatkozott a Magic: The Gathering - Arena

A több mint 20 éves múltra visszatekintő gyűjtögetős kártyajáték hamarosan új részt kap Arena alcímmel. Dinamikus, gyors ütemű meccsek várnak ránk PC-n - a zárt bétatesztre már jelentkezhettek is!

Okami HD - egyre biztosabbak az új verziók

Már a múlt hónapban is felreppentek pletykák arról, hogy a Capcom PC-re és a jelenlegi generációs konzolokra is elhozza az Okamit, most pedig a koreai korhatár-besorolásért felelős hivatal buktatta le a portokat.

Real Farm - még egy farmszimulátor érkezik

Töretlen népszerűségnek örvendenek a gazdálkodószimulátorok, most itt a legújabb trónkövetelő! A Real Farmban egy delejes karriermód is helyet kap, amelyben a nulláról kell felépítenünk a saját farmunkat.

Infinite Warfare - ezt kínálja a Retribution DLC

Az Activision gyorsan le akarja tudni a Call of Duty: Infinite Warfare utolsó DLC-jét, amit a héten jelentettek be. A Retribution zombimódjába már belenézhettünk, most a négy új multis térképet vehetjük szemügyre akció közben.

Elérhető az NBA 2K18 demója

Két hét múlva érkezik az NBA 2K18, és a 2K Sports jó szokásához híven elérhetővé tette a The Prelude névre keresztelt próbaverziót Xbox One-on és PS4-en. Belenézhetünk a MyCareer elejébe, ahol majd felfigyelnek ránk.

Curse of Osiris névre hallgat a Destiny 2 első DLC-je

A Microsoft Store-ban idő előtt felbukkant a Destiny 2 első DLC-je, amelyet Curse of Osiris néven kell majd keresnünk. Az expanziónak hála a Merkúron tehetünk majd látogatást néhány új küldetés keretében.

Ingyenes hétvégét kapott a Skyrim a Steamen

Mától ingyenesen elérhető a PC-tulajdonosok számára a The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition a Steam rendszerén. A különleges akció egészen vasárnap estig tart, így aki még nem próbálta a Bethesda játékát, itt a remek lehetőség rá.

Új fegyverrel jön a PUBG következő frissítése

A Bluehole bejelentette a PlayerUnknown's Battlegrounds következő frissítését, ami elmondásuk szerint jövő hétre várható, és a sok javítás mellett egy teljesen új fegyvert is tartalmazni fog.

Befutott a Thor: Ragnarok legújabb trailere

A Thursday Night Football keretein belül rendezett NFL-mérkőzésen a Marvel TV-reklám formájában mutatta meg újra a Thor: Ragnarokot. A trailer tele van akcióval, de mellette néhány könnyedebb momentumot is tartalmaz.