Hírarchívum - 2018. január

A Prince of Persia atyja feltámasztaná a sorozatot

Bár az előző generációban sikeres és ismert sorozat volt a Prince of Persia, hét éve parkolópályán van. Habár a játék atyja, Jordan Mechner a Twitteren arra utalt, hogy visszatérhet a cím, a Ubisoft egyelőre cáfol.

PUBG - 3 millió játékos Xbox One-on is

Számítottunk rá, hogy a PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One-on is népszerű lesz, ma végre viszont konkrét számokkal jelentkeztek a fejlesztők. A decemberi Game Preview-start óta több mint 3 millióra hízott a konzolos játékosbázis.

PC-re is jön a Final Fantasy XII: The Zodiac Age

A Square Enix jóvoltából számítógépeken is élvezhetjük majd a Final Fantasy XII felújított változatát, és már a megjelenésre sem kell sokat várnunk: a JRPG február 1-jén veszi be a Steamet. Itt vannak az első látnivalók a PC-s verzióról.

A hétvégén kipróbálható a Halo 5: Guardians

Az Xbox Live Gold-előfizetők ezen a hétvégén ingyen játszhatnak a Halo 5: Guardiansszal. Nem árt észben tartani, hogy a kliens körülbelül 100 GB-ot nyom, így már most érdemes nekiállni a letöltésnek.

Monster Hunter World - vadászat a Korall-felföldön

Egy közel tízperces kedvcsináló érkezett a hónap végén megjelenő Monster Hunter Worldről. Ezúttal Coral Highlands varázslatos vidéke elevenedik meg előttünk, ahol korallokra emlékeztető sziklás képződményekkel találkozunk.

Assassin's Creed: Rogue Remastered bejelentve

Igaznak bizonyultak a korábbi értesülések, a Ubisoft tényleg felújítja az Assassin's Creed: Rogue-ot, a remastered-változat márciusban landol PS4-en és Xbox One-on. Az erősebb konzolokon 4K-támogatásnak is örülhetünk.

A Twitch streameli az Overwatch League meccseit

Exkluzív megállapodást kötött a Twitch és a Blizzard, melynek értelmében a streaming szolgáltató közvetíti majd az Overwatch League meccseit. Kilencvenmillió dolláros üzletről lehet szó.

Úgy néz ki, összejöhet a Fekete Özvegy-film

Lapértesülések szerint megtalálták a Fekete Özvegy-film íróját, és ezzel (egy fokkal) valószínűbbé vált, hogy megvalósulhat a régóta várt projekt. Jac Schaeffer sztoriötlete nyerte el Kevin Feige tetszését.

CES 2018: Vezeték és akku nélkül jön a Razer egere

Új vezeték nélküli egeret dob piacra az év első negyedében a Razer, melynek különlegessége, hogy egyáltalán nem használ akkumulátort, így a 100 grammot sem éri el a tömege.

Pokémon Go - búcsú a régebbi iPhone-októl

A Niantic bejelentette, hogy hamarosan megszűnik néhány régebbi iPhone és iPad támogatása a Pokémon Gónál. A csapat szerint olyan fejlesztések várhatóak, amiket ezek a készülékek a legfrissebb iOS híján nem bírnak majd el.