Hírarchívum - 2018. január

Hivatalos: készül a John Wick-sorozat

Tavaly nyáron még bizonytalan volt a John Wick-sorozat, a Starz viszont nemrég megerősítette, lecsaptak a jogokra, így ők fogják elkészíteni a The Continentalt, amiben az eredeti alkotók és Keanu Reeves is nyakig benne lesz.

HWSW: Az év végén is lejtőn maradt a PC-piac

Zsinórban hatodik éve mutat csökkenést a PC-piac, a tavalyi utolsó negyedévben elsősorban az Egyesült Államok gyenge vásárlókedve miatt - derül ki a Gartner kutatásából.

Lökést adott a Microsoftnak az Xbox One X

Aaron Greenberg a Twitteren mondott köszönetet a rajongóknak, amiért decemberben sikeresen maguk mögé utasították eladásokban a PlayStation 4-et az USA-ban. Számokat persze most sem ismertetett a Microsoft.

Nyugaton is megjelenik a Detective Pikachu

Épp időben. Miközben gőzerővel zajlanak a Detective Pikachu-film munkálatai, a The Pokémon Company nyugaton is kiadja az alapanyagul szolgáló játékot - kapásból a második epizóddal együtt.

Hivatalos Dakar-játék készül a Deep Silvernél

Hivatalos Dakar-játék készül a Deep Silver szárnyai alatt, a Dakar 18 nyitott világot és öt járműkategóriát ígér a verseny rajongóinak. Egyelőre egy CG-trailert tudunk mutatni belőle.

Trailert kapott az Altered Carbon

Befutott az Altered Carbon első teljes trailere, a Netflix ígéretes sci-fi sorozata Richard K. Morgan regényét veszi alapul, és február elején kerül be a szolgáltató kínálatába.

Eltűntek a digitális boltokból a Transformers-játékok

Az Activision már a tavalyi év végén elkezdte leszedni a különböző digitális üzletek kínálatából a Transformers-játékait, és most már az is kiderült, hogy miért: véget ért a cég és a Hasbro tíz évre szóló licencmegállapodása.

Két héttel hamarabb jön a Deadpool 2

Alaposan átrendezte az X-Men-filmek megjelenési naptárát a Fox, a csőben lévő négy film közül egyedül az X-Men: Dark Phoenix őrizte meg az eredeti dátumát. Állítólag nincs köze a Disney-nek a variáláshoz.

CES 2018: Önálló VR-headsetet mutatott a Google

Az idei CES trendje a vezeték nélküli VR-headsetek térnyerése. A Google is beáll a sorba, a Lenovóval közösen készíti el a Daydream VR-platformra épülő Mirage Solót, amihez PC és okostelefon sem kell.

Négyrészes websorozatot kap a Vampyr

A tavaszi premier már nincs olyan messze, ezért hamarosan következő fokozatra kapcsol a Vampyr marketinggépezete. A készítők egy négyrészes websorozatot indítanak útjára a jövő héten. Ebbe nézhetünk most bele.