Hírarchívum - 2019. július

Begördült a GRID gépigénye

Befutottak a GRID hivatalos rendszerkövetelményei is: általánosságban elmondható, hogyha az F1 2019-cel boldogult a géped, akkor az októberben esedékes versenyjátékkal sem lesz problémád.

Switchen is lendületbe jön a Crash Team Racing

Habár a Crash Team Racing: Nitro-Fueled remekül sikerült, a játéknak volt néhány bosszantó technikai hibája: Nintendo Switchen például a hosszú töltési idők kergették őrületbe a játékosokat.

Végleg leszámol a PUBG a csalókkal

És a legújabb Inside Look-videónak hála most mi is láthatjuk akció közben, hogy miként küzdenek meg a PUBG Anti-Cheat Unit dél-koreai csapatának fejlesztői a csaló játékosok tízezreivel.

Brit toplista: ismét a csúcson a Super Mario Maker 2

Szinte alig változott valamit az elmúlt hét során a brit játékeladási toplista; az első négy sorrendje teljes mértékben változatlan, az ötödik pozíciót viszont sikerült elcsípnie a Dragon Quest Builders 2-nek, mint új belépő.

Itt a rajongói Resident Evil 3 HD Remaster

Alaposan átdolgozták az 1999-ben megjelent zombis alkotást, és bár ezúttal nem egy hivatalos felújítást kaptunk, és azért akkora újdonságokra sem kell számítani, mint a Resident Evil 2-remake során, az eredmény még így is látványos.

Hangulatos képeken a Shenmue III

Még mindig ígéretesen fest a Deep Silver novemberben esedékes játéka, melyben a képek alapján az önfeledt bunyó mellett ellátogathatunk majd egy lámpások fényében úszó étteremhez és egy arcade gépekkel teli játékterembe is.

50 perc a Ghost Recon: Breakpoint társaságában

Ha már ti is alig várjátok a Ghost Recon-széria következő felvonását, akkor feltétlenül nézzetek bele a Breakpoint legújabb játékmenetébe. A bő 50 percnyi videó többet elárul, mint bármennyi szó.

A Microsoft törli az inaktív felhasználói fiókokat

A rengeteg PC-s és xboxos felhasználónak köszönhetően valószínűleg számtalan fiók ül parlagon, teljesen kihasználatlanul. A Microsoft hamarosan megtizedeli azokat az accountokat, ahova legalább két éve nem léptek be.

Gears 5 - egy órán át pörög az Escalation

Ha egy olyan többjátékos módra vágytok, ahol a pörgős akció mellett egy adag taktikai érzékre is szükségetek lesz, akkor az újragondolt Escalation lehet a kedvencetek a Gears 5-ben. Lássuk, hogyan is fest majd!

Borderlands 3 - nagy bejelentésre készül a Gearbox

Egy élmény akkor lesz igazán szép, ha van kivel megosztanunk azt. Egy különös, nyílt meghívót tett közzé Randy Pitchford és a Gearbox csapata, amelyben szeretettel várnak minden játékost, hogy megünnepeljük a közös kalandokat.