Hírarchívum - 2019. július

Megvan a Luigi's Mansion 3 megjelenési dátuma?

Ezúttal az Amazon mexikói részlege szivárogtatott. Érdemes egyelőre pletykaként kezelni a dolgot, de ha hihetünk a híreknek, akkor Luigi kísérteties kalandja nem sokkal a Switch Lite megjelenése után érkezhet.

Rebellion: az Epic keményen fizet az exkluzívokért

A Rebellion Developments legújabb zombis lövöldéjét PC-n kizárólag az Epic Games Store felületén találjuk majd meg. A Sniper Elite-szériát is fejlesztő stúdió alapítója őszintén beszélt arról, hogy miért választották ezt a platformot.

Mortal Kombat 11 - így fest majd Nightwolf

A Kombat Pack egy újabb harcosát mutatta be Ed Boon Twitteren. A Mortal Kombat 3 óta ismerős Nightwolf mindig is az Earthrealm egyik leghatalmasabb harcosa volt, s habár korábban már életét vesztette, most újult erővel csatlakozik a csatához.

Hetedik szezonjához közelít az F1 Hungary Liga

Hazai Forma 1-fanatikus játékosok szervezik az F1 Hungary Ligát, amely egy kidolgozott szabályrendszerrel, igényes közvetítéssel megtámogatott F1 2019-bajnokság. Jövő héten indul a hetedik szezon.

Man of Medan - gépigényünk is van már

Alacsonyan szállnak mostanában a The Dark Pictures Anthology - Man of Medannel kapcsolatos hírek, de jól is van ez így, ha már bő másfél hónap múlva esedékes a megjelenése. Most a PC-s rendszerkövetelményeket osztjuk meg veletek.

Több mint egy órán át mozog a The Surge 2

A Gamersyde jóvoltából kiadós mennyiségű The Surge 2-gameplaynek örülhetünk, többek között a játék karakterkészítőjét és a történet első tíz percét is szemügyre vehetjük. Jó mozizást!

Augusztusban jön a Gibbous: A Cthulhu Adventure

Ha a LucasArtsot megihlette volna Lovecraft munkássága, egész biztosan ilyen kalandjátékkal rukkol elő: a három éve bejelentett Gibbous: A Cthulhu Adventure augusztusban végre megjelenik.

Márciusban érkezik a Konami retrokonzolja

A Konami támasztja fel a TurboGrafx-16/PC Engine konzolt, az új retromasina jövő márciusban kerül majd boltokba 50 előretelepített címmel. Fény derült az árazásra és a pontos játéklistára is.

Kulcsblokkoló alkalmazással védekezne a G2A

Újabb állomásához érkezett a G2A-sztori: a letöltőkódokra szakosodott piactér ezúttal egy olyan funkciót lengetett be a fejlesztőknek, amellyel azok letilthatnák bizonyos kulcsok árusítását a felületén.

StarCraft II - a Google AI-ja is szembejöhet

Hús-vér játékosokon is kipróbálja a Google a StarCraft II-re specializált mesterséges intelligenciáját. Ha te is jelentkezel a tesztelésre, bármikor szembetalálhatod majd magad az AlphaStarral.