Hírarchívum - 2020. január

Visszatérhet a No One Lives Forever?

A PC Gamer nyomtatott változatában megjelent egy rövid írás, ami szerint véget érhet a játék jogai körüli pokoljárás. A mentőövet valószínűleg az a Nightdive Studios dobja, aki a System Shock-sorozatba is új életet lehel.

HWSW: Nagyon erősen nyitott a Disney+

Nagyon erősen nyitott tavaly év végén a Disney+, amelyet már a megjelenése előtt a Netflix első számú riválisának tituláltak. Bár a cég eddig nem tett közzé előfizetőszámot, az alkalmazáshasználati statisztikák beszédesek.

Humble Bundle-lel az ausztrál tűz ellen

A Humble Bundle a héten elindította az Australia Fire Relief névre hallgató akcióját, ahol a bevételek 100 százalékát az ausztrál bozóttűz miatt nehéz helyzetbe került emberekhez és állatokhoz juttatják el.

Az Iron Man VR is csúszik a megjelenéssel

Ilyen ez a vizsgaidőszak, tele van csúszásokkal és halasztásokkal… Ha valakinek nem okozott volna már elég tragédiát a Cyberpunk 2077 és a Marvel’s Avengers pár napja bejelentett csúszása, íme, még egy cím, ami késik.

23 perc akció a Disintegration világában

Újabb gameplay felvétel érkezett a Halo egykori társalkotójának, Marcus Lehtónak az első önálló fejlesztésű játékából, melyben az óriásira épített robotok és az emberek közötti polgárháború körül forog minden.

Friss képeken a Fast & Furious: Crossroads

A Project CARS-sorozat készítőinek új játéka a Fast & Furious-filmek hangulatát igyekszik majd a képernyőinkre varázsolni olyan sztárok segítségével, mint Vin Diesel és Michelle Rodriguez.

Microsoft Flight Simulator - így készültek a hangok

Újabb fejlesztői videó látott napvilágot a Microsoft idén érkező repülőgépes szimulátoráról, melyen ezúttal abba kóstolhatunk bele, hogy miként is zajlik a rotorok és sugárhajtóművek hangjának rögzítése.

The Elder Scrolls Online - ez év Skyrimről szól majd

Idén is folytatódik a The Elder Scrolls Online támogatása, a korábbi bejelentésnek megfelelően ezt az évet Skyrim vidékének szentelik majd a fejlesztők. Itt vannak az első részletek!

HWSW: Látványosan zuhant a Twitch nézettsége

Érdekes mozgolódás figyelhető meg a játékos streamingplatformok piacán, ami az összes főbb mutatót befolyásolja - írja nagytestvérünk, a HWSW. A Twitch utolsó negyedéve rosszul sikerült, miközben a konkurencia erősödik.

Amerikai toplista: decemberben is Call of Duty

Közzétette az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó legfrissebb jelentését az NPD Group, ezúttal azonban nem csak a decemberi hónapra, hanem a teljes évre és az évtizedre vonatkozóan is kaptunk toplistákat.