Hírarchívum - 2020. január

A hónap végén jön a The Coma 2: Vicious Sisters

A Headup és a Devespresso Games megerősítette, hogy kilép a korai hozzáférésből a The Coma 2: Vicious Sisters, a történetvezérelt, koreai túlélőhorror végleges változata pedig január végén már kapható lesz PC-n.

Véget ért a Windows 7 támogatása

A Microsoft már jó előre szólt, így nem okozhatott meglepetést, hogy tegnap óta már nem támogatja tovább a Windows 7 operációs rendszert a cég, ami azt jelenti, hogy a jövőben már semmilyen frissítés nem érkezik majd rá.

Rainbow Six: Siege - csatlakozz a Programhoz!

A Ubisoft már hangolódik a februári Six Invitational 2020-ra, így szépen elkezdte elhinteni a várható bejelentéseket. Első körben egy hangulatos előzetest kaptunk, amiben az operátorok vezetője, Harry “Six” Pandey csődíti össze a társaságot.

Resident Evil 3 trailer - a főszerepben Nemesis

A Resident Evil 3 remake-jéhez is érkezett egy friss kedvcsináló, amelyben a játék főgonosza, Nemesis és az ő lángszórója kapja a főszerepet. Bónuszként egy nagy adag screenshottal is szolgálhatunk.

Új előzetes érkezett a DOOM Eternalhoz

Akár sztorielőzetesnek is nevezhetnénk a DOOM Eternal legújabb trailerét, hiszen a kedvcsináló kifejezetten sok expozíciós elemet vonultat fel, de hát ez mégiscsak egy DOOM-játék, a főszerepet így is a darálás kapja.

Epic Store - idén sem maradunk ajándékok nélkül

Az Epic Games formálisan is bejelentette, hogy 2020 folyamán is hetente kapjuk majd az ajándékokat az Epic Games Store-on keresztül. Emellett a cég néhány számot is megosztott az üzlet első évéről.

Társasjátékos csapatot alapított a Riot Games

A League of Legends fejlesztői évekkel ezelőtt már megpróbálkoztak a társasjáték-készítéssel, most azonban bejelentették, hogy egy komplett részleget szentelnek a műfajnak a cégen belül.

Brit toplista: ismét a FIFA 20 az élen

A múlt héten csak bronzérmes FIFA 20 ismét visszatért a nyerő recepthez, így simán maga mögé szorította a karácsonyi időszakot majdnem végig uraló Call of Duty: Modern Warfare-t.

HWSW: A PC-piac is hízott az ünnepek alatt

A Windows 7 közelgő búcsúja kifejezetten izmos 2019-et hozott a szegmensnek, amelynek idén az új készüléktípusok adhatnak friss lendületet - írja cikkében nagytestvérünk, a HWSW.

A BioShock-sorozat is meghódíthatja a Switchet

Most épp a tajvani korhatár-besorolásokért felelős szervezet volt kicsit túlbuzgó, a weboldalukon ugyanis idő előtt tűntek fel a BioShock-játékok switches adatlapjai. Érik a következő Nintendo Direct?