Hírarchívum - 2020. január

Masszív túlórázás vár a Cyberpunk 2077 fejlesztőire

A CD Projekt RED, miután bejelentette, hogy késik a Cyberpunk 2077, sajtótájékoztatót tartott, ahol egy újságíró kérdésére megerősítette, hogy bármennyire is szeretnék, nem tudják majd elkerülni a crunchot.

Taika Waititi is Star Wars-filmet rendezhet majd

A legutóbbi pletykák szerint a Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi is Star Wars-filmet rendezhet majd, egyelőre azonban még semmi sem biztos, a direktor és a Disney alig kezdtek el tárgyalni az újabb közös projektről.

Cyberpunk 2077 - csak 2022-től fogunk multizni

A CD Projekt RED csapata tegnap bejelentette, hogy az eredetileg tervezett áprilisi megjelenést nem tudják tartani, így a Cyberpunk 2077 rajtja szeptemberre csúszott. Ma kiderült, hogy ez milyen hatással lesz az amúgy is késve érkező multira.

Három címmel bővül a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft bemutatta azt a három játékot, melyek hamarosan az Xbox Game Pass PC-s könyvtárát fogják bővíteni. Visszatérhetünk megküzdeni a mentális problémáinkkal, a pestissel és a démoni lényekkel.

Más PlayStation-exkluzív címek is PC-re tartanak?

A tegnapi nap során kiderült, hogy a Sony belsős fejlesztésű játéka, a Horizon: Zero Dawn is PC-re látogat, ám úgy néz ki, hogy hamarosan más játékok is csatlakozhatnak hozzá.

Újabb hét, újabb ingyen játék az Epic Store-ban

Akik vevők a formabontó indie címekre, azok igazán örülhetnek az Epic Games Store legújabb ajándékának, vagyis a héten ingyen tölthető Horace-nek, amit majd nem mellesleg a The Bridge fog váltani.

Mortal Kombat 11 - Joker színre lép

Remek kis gameplay videóval mutatkozott be a Mortal Kombat 11 világában Joker, akinek ezúttal a spéci harctéri kombóit is megcsodálhatjuk. Ha egy bohóc tortával kínál, azt bunyó közben sem érdemes elfogadni.

Switchre látogat a Metro Redux

Az európai korhatár-besorolásokért felelős szervezet, vagyis a PEGI miatt már sejthető volt, hogy a Nintendo konzoljára tart a Metro Redux, most azonban megérkezett a hivatalos bejelentés, és még egy rövid trailert is kaptunk hozzá.

Úgy néz ki, tényleg megjelenik PC-re a Horizon

A decemberi pletykákat az általában megbízható Kotaku is megerősítette a saját forrásai révén, úgy néz ki, tényleg megjelenik PC-re a Horizon: Zero Dawn. A játék a Steamen és az Epic Games Store-on keresztül is beszerezhető lesz.

Elhalasztották a Cyberpunk 2077 megjelenését

Mára is jutott egy csúszással kapcsolatos hír, sajnos a Cyberpunk 2077 sem fog megjelenni az eredetileg tervezett áprilisi időpontban. Ehelyett szeptemberig kell várnunk az év egyik legígéretesebb játékára.