Hírarchívum - 2020. január

Árat csökkent a HTC, olcsóbb lesz a Vive Pro

A HTC hivatalosan is bejelentette, hogy végérvényesen csökkenti a Vive Pro-termékek árát. Ugyan messze még a felhasználóbarát árazás, viszont közel a 200 euró lenyesése mindenképpen üdvözölendő lépés.

Friss képeken a Pathfinder: Wrath of the Righteous

Az Owlcat Games csapata vadonatúj képeket mutatott be az izometrikus nézetű CRPG-ről, melynek megvalósításához februárban még egy Kickstarter-kampányt is indítanak. A screenshotok alapján ígéretes a projekt.

Frostpunk - a fejlesztők mesélnek az utolsó őszről

A 11 bit studios egy készítői kommentárral ellátott 12 perces gameplay videót osztottak meg a Frostpunk hamarosan érkező, The Last Autumn alcímet viselő DLC-jéről. Úgy néz ki, hogy fagy nélkül sem lesz könnyű az élet.

Zombie Army 4 - felsorakoznak a zombik

Dead War - 101 trailer címmel egy ráhangolót kaptunk a játékhoz, amiben megismerhetjük a zombiirtás alapjait. Készüljetek, jön a láncfűrészes zombik, a zombicápák és persze a zombitankok armadája!

Monster Hunter World - túl a 15 millión

Az év elején PC-n is elrajtolt a Monster Hunter World Iceborne kiegészítője, melynek apropóján friss eladási adatokat tett közzé a Capcom. Úgy néz ki, hogy a cégen belül nem igazán van kihívója a szörnyvadászoknak.

PUBG - rombolással érkezik a Season 6

Jókora frissítés előtt áll a PlayerUnknown’s Battlegrounds az új évad kezdetén, melyben nem csak egy rakat új fegyvert, hanem egy új pályát és vele együtt rombolható épületeket is kapnak majd a játékosok.

A héten ingyen játszható az ArmA III

A legendás katonai szimulátor a következő napokban nem csak ingyen próbálható ki minden Steam-felhasználó számára, hanem mind az alapjáték, mind pedig a DLC-k az eddigi legalacsonyabb áron vásárolhatóak meg.

Négy új kiegészítőt kap a Path of Exile

A Grinding Gear Games csapata egy hivatalos fórumbejegyzésben ismertette az idei esztendőre vonatkozó terveit. Ebben szerencsére nem csak a tavaly bejelentett folytatás és a mobilos kiadás szerepel.

Subnautica - több mint ötmillió eladott példány

Az Unknown Worlds alapítója, Charlie Cleveland egy interjúban jelentette be, hogy vízalatti túlélőjátékuk, a Subnautica már több mint ötmillió eladott példánnyal büszkélkedhet. Az eredmény minden platform eladási adatait tartalmazza.

Magic: Legends - tavasszal indul a béta

A Perfect World Entertainment és a Cryptic Studios tájékoztatása szerint idén tavasszal rajtol el a Magic: Legends kipróbálható bétája. A játék végleges változata jövőre jelenhet meg.