Hírarchívum - 2020. január

Dinamikus stílusváltással erősít a Devil May Cry 3

A Capcom ma bejelentette a Devil May Cry 3 Switch-átiratának első nagyobb újdonságát: a portban pont úgy váltogathatunk a különböző harcstílusok között, ahogy azt a Devil May Cry 4-ben tettük.

Csúszik a konzolos Moons of Madness

Rossz hírrel szolgált a Funcom, a Moons of Madness konzolos változata az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg ebben a hónapban - még szerencse, hogy nem kell sokkal többet várni rá!

Call of Duty: Mobile - 180 millió letöltés az év végéig

A tavalyi év egyik legnagyobb érdeklődést kiváló mobiljátéka volt a Call of Duty: Mobile, amely a becslések szerint 180 millió letöltést hozott össze a megjelenését követő negyedévben.

Egymilliárd dollárnál jár az új Star Wars

Habár a Star Wars: Skywalker kora nem aratott éppen osztatlan sikert, így is rengetegen voltak kíváncsiak a Skywalker-saga befejezésére. A film mára több mint egymilliárd dollárt kaszált világszerte.

2022-ben jöhet a House of the Dragon

Az HBO programigazgatója, Casey Bloys egy interjúban megerősítette, hogy a nemrég berendelt Trónok harca-spinoff, a House of the Dragon a jelenlegi terveik szerint 2022-ben mutatkozhat be.

The Witcher - mindenki a könyveket akarja olvasni

A tavaly év végén a Netflixen bemutatott The Witcher-sorozat jótékonyan hatott a CD Projekt RED fejlesztette játékra és persze az egész alapjául szolgáló Andrzej Sapkowski-féle regényfolyamra is.

Világszerte elfogyott a Valve Index

Tavaly novemberben még csak az Egyesült Államokban és Kanadában volt hiánycikk, mostanra viszont már sehol sem lehet kapni a Valve Indexet a világon. Egyetlen kivétel azért akad, ha Japánban jártok, ott még le lehet csapni rá.

Jövő héten jön a Shenmue III első DLC-je

Jövő héten kedden jelenik meg a Shenmue III első letölthető bővítménye, a Battle Rally, amely egy kihívás körül zajlik majd, és amely által most először nem csak Ryo bőrébe lehet majd belebújni.

Disintegration - hónap végén indul a bétateszt

A hónap végén több fázisban rajtol el a Halo egykori társalkotója, Marcus Lehto legújabb játékának, a Disintegrationnek a multiplayer bétatesztje. Első körben csak meghívásos alapon lehet bejutni, majd később publikussá válik a próbalehetőség.

Utolsó előzetesen a Dragon Ball Z: Kakarot

Mindössze egyetlen nap van már csak hátra a Dragon Ball Z: Kakarot megjelenéséig, így befutott a játék utolsó kedvcsinálója, ami a Buu és Son Goku végső harca közben elhangzó Vegeta-monológra koncentrál.