Hírarchívum - 2020. január

Késik a Final Fantasy VII Remake is

A Marvel's Avengers mellett a Square Enix egy másik nagyobb címe is késni fog, igaz, a Final Fantasy VII Remake rajongóit nem váratja meg túlzottan a kiadó. Az indok a szokásos.

Hónapokat csúszik a Marvel's Avengers

Szomorú hírrel szolgálhatunk a Marvel-rajongók számára, a Square Enix és a Crystal Dynamics ugyanis az imént bejelentette, hogy a tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg májusban a Bosszúállók-játék.

Élő videojátéknak szánják a Nintendo vidámparkját

A minap elrajtolt a Nintendo vidámparkja, a Super Nintendo World marketingkampánya. A sajtó megtudhatott néhány fontosabb részletet a látványosságról, és egy zenés kedvcsináló is érkezett a bemutató apropóján.

Visszatér a Might & Magic-sorozat

A Ubisoft megerősítette, hogy új epizóddal bővül a Might & Magic-sorozat. Sajnos nem a klasszikus irányhoz térnek vissza a franciák, helyette ugyanis napjaink két legnépszerűbb zsánerét igyekeznek ötvözni a franchise égisze alatt.

Márciusban jön a mobilos Teamfight Tactics

A Riot Games megerősítette, hogy valamikor március közepén rajtol el a tavaly ősszel beharangozott mobilos Teamfight Tactics. A márciusi rajt után a PC-s és a mobilos tábor egymás ellen is tud majd csatázni.

Zelda: Breath of the Wild - ilyen lenne animeként

A játékosok biztos örülnének egy The Legend of Zelda-animének, de valamiért eddig erre nem mutatkozott igény a Nintendo részéről. Most két rajongó, Lee Jumi és Seon Seungyeon úgy döntöttek, megmutatják, hogyan festene mindez.

Vadonatúj kedvcsinálón a Fekete Özvegy

Ismerős és teljesen új jelenetekkel operáló kedvcsinálót kapott az önálló Fekete Özvegy-film. A friss kedvcsinálóban végre Taskmaster is feltűnik, méghozzá teljes pompájában. És közben kicsit a történetről is megtudunk ezt-azt.

A Sony megerősítette, nem lesz ott az idei E3-on

Igaznak bizonyultak a múlt heti pletykák, a Sony ugyanis tegnap hivatalosan is megerősítette, hogy a tavalyi után az idei E3-tól is távol maradnak. A kiadott közleményük szerint más utat választanak a PS5 bemutatásához.

Befutott a Morbius első előzetese

Jó évük lesz a Sony-féle Marvel-filmek rajongóinak, elvégre nem csak a Venom folytatásának örülhetnek az ősszel, július végén érkezik a Morbius is. Mutatjuk hozzá az első kedvcsinálót!

Frissítve: Jelenleg nem kapható a Steamen a GTA IV

A Grand Theft Auto IV steames adatlapját ugyan még megtalálhatjuk, ám a vásárlási felület tegnap óta inaktív. Egyelőre még rejtély, hogy mi állhat a jelenség mögött, több valószínű magyarázat is felmerülhet.