Hírarchívum - 2020. február

Megvan a Half-Life: Alyx pontos megjelenési dátuma

Noha a lassan legendákba vesző, bizonyos harmadik Half-Life továbbra sem vált valósággá, új játék nélkül azért nem maradunk. A Half-Life: Alyxről eddig is tudtuk, hogy márciusban esedékes a megjelenése, de most pontos dátumot is kaptunk.

Backbone - egy noir mosómedve kalandjai

A Backbone-ban egy ballonkabátos mosómedve, Howard Lotor nyomozását követhetjük, ahogy egy elsőre hétköznapinak látszó ügy végére próbál járni az antropomorf állatok lakta, alternatív Vancouverben.

Drew Karpyshyn az Archetype-nál folytatja

A Mass Effect és a Star Wars világában is otthonosan mozgó Drew Karpyshyn számos nagyszerű játék létrehozásában vett részt a BioWare-nél. Két éve otthagyta őket, de az Archetype-hoz csatlakozva újra két BioWare-veteránnal dolgozik majd.

Darksiders Genesis - holnaptól konzolokon is

Néhány hónappal a PC-s és stadiás rajt után holnap végre PlayStation 4-en, Xbox One-on és Switchen is megjelenik a Darksiders-széria legújabb darabja, a Genesis. A jeles alkalmat egy utolsó előzetes kíséri.

A Nintendo idén is ott lesz az E3-on

A világ legnagyobb videojátékos expója már nem a régi - ezt bizonyítja az is, hogy a Sony és az EA is inkább saját, független műsorokat indítottak. Hasonló pletykák szállingóztak a Nintendo felől is, ezek azonban hamisnak bizonyultak.

VR szabadulószobaként tér vissza a Prince of Persia

Úgy tűnik, hogy a Prince of Persia-széria valódi visszatérésére még továbbra is várnunk kell, de addig is a Ubisoft megtúráztatja a franchise-t a VR-világban. A The Dagger of Time egy feladványokkal teli szabadulószoba lesz a virtuális térben.

DOOM Eternal - terítéken a Battlemode

Nehéz bármivel is összehasonlítani a DOOM Eternal sajátos, aszimmetrikus többjátékos módját. A Battlemode őrületes sebességű online arénaharcokat ígér a Slayer és a démonok között - lássuk, hogyan is fest ez!

PS4-re tart a My Friend Pedro

Gépfegyveres piruett, gördeszkák, falról lepattanó fejlövések és rengeteg banán - kevés menőbb játék létezik a My Friend Pedrónál. A Devolver és a DeadToast agymenése hamarosan PlayStation 4-en is tiszteletét teheti.

PUBG - érkezik a Team Deathmatch

Van élet a battle royale-on túl is. A PlayerUnknown's Battlegrounds tesztszerverein ma élesedett az Arcade szekció, amely további játékmódokkal frissíti az online lövöldét. Ezek közül a klasszikus Team Deathmatch az első.

Íme, a Capcom legjobban teljesítő címei

A japán kiadó frissítette a Platinum Titles minősítésű, vagyis az egymillió példányban elkelt játékainak a listáját, melynek köszönhetően rengeteg érdekesség napvilágot látott. Az új felállás szerint 94 platinajátékkal rendelkezik a Capcom.