Hírarchívum - 2020. február

Folytatást kap az Aladdin

Miután a tavaly bemutatott élőszereplős adaptáció átlépte az egymilliárd dolláros bevételt, a Disney úgy döntött, hogy elkészíti a folytatását, mely azonban már nem fogja követni a rajzfilmek által kitaposott utat.

Bleeding Edge - ismerd meg El Bastardót!

A Bleeding Edge multis mérkőzései során összesen 12 különböző karakterrel futhatunk majd össze, akik közül az új videóban El Bastardo mutatkozik részletesen. Élettöltés, macséták és még egy halálos tornádó is szerepel a repertoárban.

Altered Carbon - traileren a második évad

Megérkezett az első teljes értékű előzetes az Altered Carbon második évadához, melyben végre akció közben is megnézhetjük a megújult burokkal, de régi tokkal visszatérő Takeshi Kovacsot.

Tabletre költözik a Company of Heroes

Igaz, egyelőre kizárólag iPadre, de legalább jó hír, hogy a megjelenésre már nem kell várnunk, ugyanis a legendás RTS még a mai nap során átköltözik az érintőképernyős gépek világába.

Elindult a Pokémon Home

A Pokémon Home segítségével a legfrissebb Pokémon-játékok között mozgathatjuk majd a pokémonjainkat. Sok kritika érte a Sword & Shieldet azért, mert nincs benne elég zsebszörny: a Home-nak hála ez többé nem lesz probléma.

Az első információk a Riot Games hero shooteréről

A Riot Games titokzatos lövöldözős játékáról eddig nem túl sokat tudtunk. Hivatalos anyagunk még most sincs róla, de egy egykori profi CS:GO-játékos náluk járt nemrég, és kipróbálhatta a fejlesztést. Aztán beszámolt az élményeiről.

A PUBG megállíthatatlan a mobilpiacon

A mobilos játékosoktól származó januári bevételeket tekintve ismét a PUBG Mobile lett a bajnok, immár sorban ötödik alkalommal. A Tencent játéka nagyot nőtt az elmúlt évben, a tavaly januári adatokhoz képest négyszer nagyobb forgalma volt.

Márciusban startol a Bless Unleashed

A Bandai Namco MMORPG-je arra kíván bizonyíték lenni, hogy a zsáner nem csak PC-n él meg. Óriási fantasy világot, dungeonöket és bossharcokat ígérnek, a játékuk pedig az Xbox One X minden kiegészítőfunkcióját élvezni fogja.

Az Activision kiveszi a játékait a GeForce Now-ból

Egy hét után máris kivonja a játékait az Activision a GeForce Now kínálatából. Ez nemcsak a Call of Dutyt jelenti, hanem az Activisionhöz tartozó Blizzard termékeit is: tehát nem fogunk WoW-ozni vagy overwatchozni ott mostanság.

Újra a Criterion készíti a Need for Speed-játékokat

Hét év után a Need for Speed-széria újra visszakerül a Hot Pursuit és a Most Wanted készítőihez: a Criterionhoz. Ezzel együtt a 2013 óta a sorozaton dolgozó Ghost Games munkatársait mérnöki teendőkhöz sorolják át.