Hírarchívum - 2020. május

Így fest az új LEGO Star Wars borítóképe

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga idén nyáron egyetlen csomagban egyesíti mindhárom Star Wars-trilógia eseményeit. A Warner Bros. és a TT Interactive játéka megkapta a hivatalos központi rajzát.

Taika Waititi is Star Wars-filmet rendez

Május 4. a hivatalos Star Wars-ünnepnap, ennek örömére érkezett a jó hír, hogy a Thor: Ragnarök és a Jojo Nyuszi direktora egy Star Wars-filmet fog rendezni valamikor a jövőben.

Idén nyáron is lesz EA Play

Nem kell aggódnunk, az EA sem hagyja ki idén a már-már szokásosnak nevezhető, "E3-at megelőző műsorát". Június 12-én ők is világpremierekkel készülnek, az esemény kizárólag online követhető majd.

PlayStation VR-ra látogat a Vader Immortal

Az eddig kizárólag Oculus VR-eszközökre elérhető Vader Immortal: A Star Wars VR Series idén nyáron ellátogat a Sony gépeire is, így PlayStationön is megküzdhetünk majd Vader nagyúrral a virtuális valóságban.

Modern Warfare 2 Remastered - hogy fut Xboxon?

Az egy hónapos ideiglenes exkluzivitás után a Microsoft gépeit is bevette a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered. Milyen felbontással és teljesítménnyel számolhatnak az Xbox-tulajok? Ennek járt utána a Digital Foundry csapata.

Valve Index-szerű VR-kontrolleren dolgozik a Sony?

Egy most megjelent videó arra enged következtetni, hogy a japán cég nagyon szeretné, ha a PlayStation VR 2 irányítója - a Valve Index kontrollereihez hasonlóan - le tudná követni a játékos ujjainak mozgását.

Az első képek a The Lord of the Rings - Gollumból

A Daedalic Entertainment által fejlesztett új Gyűrűk Ura-játékról egyelőre fájdalmasan keveset tudunk, most azonban pár új képpel gazdagabbak lettünk, így kaptunk egy rövid bepillantást, hogy milyennek ígérkezik a next-gen cím.

New World - a területekért háborút kell vívnunk

Aeternumban barangolva számos esélyed lesz arra, hogy harctudásodat bizonyítsd, a gép irányította lények és más játékosok ellen is. A fejlesztők most meséltek egy kicsit arról, hogy néz ki az erődökért vívott ostrom.

A Half-Life: Alyx majd' egymillió VR-használót hozott

A Valve legfrissebb adatainak hála látjuk, hogy közel hárommillióan használnak PC-s VR-eszközt, és ebből majdnem egymillió az elmúlt hónapban tűnt fel, feltehetően az Alyx miatt. Azonban ezek a számok nem világítanak rá mindenre.

A next-gen konzolokon is lesz Call of Duty: Warzone

Az Infinity Ward megerősítette, hosszútávú tervei vannak a Call of Duty: Warzone-nal, így a battle royale-játék rajongói biztosak lehetnek benne, hogy nyomhatják az újgenerációs konzolokon is, amint azok megjelennek.