Hírarchívum - 2020. május

Mortal Kombat 11 - folytatódik a történet

A NetherRealm holnap egy hosszabb videóban prezentálja, hogyan fog folytatódni a Mortal Kombat 11 epikus története a jövőben. Most egy nagyon rövid teaser vezeti ezt fel nekünk.

Xbox Series X - elindul a hype az új konzol körül

Nem viccelt a Microsoft, amikor azt mondta, hogy májusban felpörög az új Xbox marketing-hadjárata. Bejelentették az Xbox 20/20 programjukat, így hónapról hónapra számíthatunk majd infókra és látnivalókra az Xbox Series X kapcsán.

Skate 4 helyett mobilos Skate 3-at készítene az EA?

A gördeszkás legendát, Jason Dillt kereste fel a kiadó, hogy szeretnék a közreműködését kérni egy mobilos Skate 3 elkészítésében. A válasz azonban nem épp az lett, amire számítottak.

World War Z - launch traileren a GOTY Edition

A név kicsit becsapós, hiszen sehol nem jelölték az év játéka díjára a World War Z-t, de a tényen nem változtat, hogy érkezik a játék idáig legteljesebb kiadása. A skinek és fegyverek mellett új pályák is várják a zombiirtókat.

Úton az új Prince of Persia?

Úgy tűnik, hogy hamarosan újjáéledhet egy klasszikus, közkedvelt játéksorozat. A Ubisoft beregisztrált egy domainnevet, amely egyértelműen a Prince of Persia hatodik epizódjához tartozik.

A Codemasters már az új DiRT-játékot teaseli

Az életciklusa végére ért a DiRT Rally 2.0, de már nem kell sokat várnunk arra, hogy megismerjünk egy új, a megszokottól merőben eltérő versenyjátékot. A Codemasters hamarosan lerántja a leplet a széria következő felvonásáról.

PC-re tart a Yakuza: Like a Dragon

Nyugaton még meg sem jelent a PlayStation 4-exkluzív Yakuza: Like a Dragon, de úgy tűnik, hogy az erősen RPG-sített játék PC-re is ellátogat majd. Az igen hihetőnek tűnő szivárgás a Steam adatbázisából érkezett.

DOOM Eternal - új zeneszerző dolgozik a DLC-ken

Hivatalossá vált Mick Gordon és az id Software szakítása, így a DOOM Eternal későbbi tartalmaihoz már nem az ausztrál zeneszerző készíti az aláfestést. A játék producere elárult néhány részletet a múltbéli eseményekkel kapcsolatban.

Jedi: Fallen Order - megérkezett a New Game+

A nemzetközi Star Wars-nap alkalmával jókora frissítést kapott a Star Wars Jedi: Fallen Order is. Hosszas várakozás után végre megérkezett a New Game+ és egy kihívásokkal teli tréningmód, de kaptunk néhány kozmetikai extrát is.

Elkészült a The Last of Us: Part II

Nem kell félni a további csúszásoktól, aranylemezre került a The Last of Us: Part II. A játék rendezője, Neil Druckmann egy őszinte videóban köszönte meg a fejlesztők munkáját és a rajongók támogatását.