Hírarchívum - 2020. május

A Bandai Namcótól érkezik a Scarlet Nexus

A Bandai Namco is képviseltette magát a mai Inside Xboxban a Scarlet Nexus című fejlesztésével. Az akciójátékban a pszichokinetikus képességekkel megáldott hősünkkel vehetjük fel a harcot a New Himuka városát megtámadó Másokkal.

Mutáns dinókra vadászunk a Second Extinctionben

Az Inside Xbox során mutatkozott be a Second Extinction is, amely az Avalanche sorait erősítő Systemic Reaction csapatának legújabb játéka. A kooperatív mókában mutáns dinókra vadászunk majd.

The Medium - next-gen horror a Bloobertől

A mai Inside Xbox-epizód egyik legkellemesebb meglepetése a Bloober új horrorja, a The Medium volt. A játék zenéjét nem más szerzi majd, mint a Silent Hill-sorozatot is jegyző Akira Yamaoka.

The Ascent - cyberpunk szerepjáték a láthatáron

Alig érkezik cyberpunk anyag idén, ezért gondolhatta úgy a Curve Digital és a Neon Giant csapata, hogy bepróbálkozik a The Ascenttel, amely egy kooperatív módban is játszható cyberpunk szerepjáték lesz.

Ígéretes kalandjátéknak tűnik a Call of the Sea

Bemutatkozott a Raw Fury és az Out of the Blue kalandjátéka, a Call of the Sea, amelyben egy elhagyatott sziget titkait fedezhetjük fel hősnőnkkel, miközben az eltűnt férjünk után nyomozunk.

Scorn - Xbox Series X-exkluzívként rajtol

Olyan régóta készül a Scorn, hogy egy generációváltást is megért a projekt: az Ebb Software az imént Xbox Series X-re is bejelentette a kétségkívül látványos horrorkalandot, kezdetben ráadásul csak itt érjük majd el a játékot.

Bemutatkozott a Chorus: Rise as One

A Deep Silver és a Fishlabs közös játéka lesz a Chorus: Rise as One, amely egy kifejezetten látványosnak ígérkező űrhajós lövölde. A történet szerint azt a szektát kell elpusztítanunk, amely létrehozott minket.

Smart Delivery-támogatást kap a Madden NFL 21

A Madden NFL-sorozat az Electronic Arts egyik aranytojást tojó tyúkja, ezek után kimondottan örvendetes, hogy az új rész Smart Delivery-támogatással kerül majd boltokba.

Megmutatta magát a Bright Memory Infinite is

Az egyszemélyes projektből kinőtt Bright Memory Infinite-ről már tudtuk, hogy PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni, azonban úgy tűnik, hogy a készítők a next-gen konzolokat is megcélozták vele. Mondjuk érthető, hogy miért.

Mozgásban az Assassin's Creed: Valhalla

A Ubisoft az ígéretének megfelelően közzétette az Assassin's Creed: Valhalla első gameplay trailerét. Nem mondanánk, hogy túl kiadós lenne a kedvcsináló, de legalább kapunk egy kis ízelítőt abból, hogy milyen lesz a vikingek oldalán portyázni.