Hírarchívum - 2020. május

Ingyenes az Ashes of the Singularity: Escalation

Nem árt sietnünk, ugyanis alig két napunk van arra, hogy ingyenesen zsebre vágjuk a Stardock Corporation gigantikus csatákat felvonultató sci-fi RTS-ét. A Humble akciójának hála szerencsére örökké megtarthatjuk azt.

A Tokyo Game Show is online közvetítésre vált

Az idei év összes komolyabb videojátékos eseményéhez hasonlóan a Tokyo Game Show 2020 is elmarad. A háromnaposra tervezett műsorsorozatot online közvetítések váltják majd.

Csúszik a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Az eredetileg idén nyárra beígért LEGO Star Wars: The Skywalker Saga valószínűleg csak az ősszel lát majd napvilágot. Az új megjelenési dátum egyenesen a Disney-től érkezett, annak forrását azonban eltávolították.

Valorant - bemutatkozik Raze

A Valorant brazil operátora nem szeret a szabályok szerint játszani: amíg mások a hagyományos fegyvereikre támaszkodnak, Raze gránátokkal, rakétákkal és egyéb robbanószerekkel okoz káoszt a pályán.

The Golf Club 2019 - egy hétig ingyen golfozhatunk

A The Golf Club 2019 volt az első HB Studios-alkotás, ami tartalmazta a PGA Tour-licencet. Míg várjuk, hogy megjelenjen a sorozat következő darabja, majdnem egy teljes hétig ingyenesen kipróbálható a játék.

What Happened - egy depressziós tini rémálmai

A Genius Slackers fejlesztőcsapata egy olyan világot próbál ábrázolni horrorjátékban, amelyben a kegyetlenség elnyomja az együttérzést. Ebbe a világba egy depressziós fiú elméje a kapu.

Furcsa lore-videót kapott a PUBG

Szokatlan módját választotta a PUBG Corp, hogy elkezdje felépíteni a játékának háttértörténetét. Egy misztikus-nyomozós ál-dokumentumfilmben mesélnek az egyik pálya rejtélyes és tragikus múltjáról.

Zárt bétázik a Total War-kártyajáték

Total War: Elysium néven digitális gyűjtögetős kártyajátékot csinál a Creative Assembly, amelyben különböző érákból érkező nagy hadvezérek csapnak össze egymással. A zárt bétateszt hamarosan indul.

Válj zöldebbé a The Sims 4 új kiegészítőjében!

Napelemek, szélturbinák, szelektív gyűjtés, újrahasznosítás – ezeket és még többet is megvalósíthatsz a The Sims 4 új kiegészítőjében. Sőt, nemcsak a saját házadat tudod természetbaráttá tenni, a szomszédságodon is segíthetsz.

Demót és egy új trailert kapott a Ghostrunner

Genji a Mirror's Edge-ben Doctor Octopus ellen harcol? Úgy néz ki, a Ghostrunnerben épp ez a helyzet, és ezt a cyberpunk akciójátékot magunk is kipróbálhatjuk demó formájában május 13-ig.