Hírarchívum - 2020. május

Xbox Series X-nyitócím lesz az új Yakuza

A Sega már most bejelentette, hogy PC-n, Xbox One-on és az Xbox Series X-en is elérhetővé teszi a Yakuza-sorozat következő felvonását, a Yakuza: Like a Dragont. A next-gen konzol ráadásul a nyitócímei között tudhatja Kasuga Ichiban történetét.

Xbox Series X-re is jön a Vampire: Bloodlines 2

Hangulatos előzetessel jelentkezett a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 a mai Inside Xbox-epizódban. A játék tehát Xbox Series X-re is megjelenik majd, ráadásul Smart Delivery-támogatást is kapunk.

Bejelentették az új DiRT-játékot

A Codemasters pár nappal ezelőtt kezdte el teaselni az új DiRT-játékot, a mai Inside Xbox-epizódban pedig be is jelentették a DiRT 5-öt az első trailer társaságában. Sok szempontból másnak tűnik a korábbi részekhez képest.

Itt nézd vissza a ma esti Inside Xboxot!

Különlegesnek ígérkezik a ma esti Inside Xbox-adás, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy belekukkanthatunk az Xbox Series X-re (is) megjelenő címek játékmenetébe. Nézd velünk élőben!

Júniusban jelenik meg a Disintegration

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Disintegration, amely a Halo társalkotójának vezényletével készül. A jó hír mellé egy új előzetes is érkezett, amely a történetből ad egy kis ízelítőt.

Íme, az Xbox Game Pass májusi újdonságai

Májusban sem maradnak újdonságok nélkül az Xbox Game Pass-előfizetők, legyenek akár a konzolos vagy a PC-s szolgáltatás felhasználói. Mától például a Red Dead Redemption II-t is letölthetjük Xbox One-ra.

55 millió darabot adtak el eddig a Switchből

A Nintendo is megtartotta a pénzügyi helyzetjelentését, a kiotóiak kifejezetten erős számokkal szolgálhattak a befektetőiknek és az érdeklődőknek. A Switchből például mostanra több mint 55 millió darab talált gazdára.

Xbox Series X - ezt a logót délután még sokat látjuk

Úgy látszik, velünk együtt a Microsoft is tűkön ülve várja a ma esti Inside Xbox eseményt. Nem is bírták cérnával, ezért gyorsan megvillantották, hogy milyen logó fog az előadáson nagyon sokszor vissza-vissza köszönni.

Rainbow Six: Siege - kezeket fel, ez egy bankrablás!

A Ubisoft továbbra is hisz a "játék, mint szolgáltatás" elvében, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy továbbra sem hagyja támogatás és új tartalmak nélkül a Rainbow Six: Siege közösségét.

The Dark Pictures: Little Hope - új videó érkezett

A Supermassive Games antológiájának legújabb részéből, a Little Hope-hoz érkezett most egy pár perces interjú, amelyben a csapat vezérigazgatója, Pete Samuels mesél egy-két tudnivalót a horrorkalanddal kapcsolatban.