Hírarchívum - 2020. május

Mortal Kombat 11 - Robotzsaruval érkezik az új DLC

A tegnap teaselést követően ma lerántották a leplet a Mortal Kombat 11 új kiegészítőjéről, amely a játék történetét is folytatja. Az új karakterek persze innen sem hiányozhatnak, többek között a Robotzsaruval is bunyózhatunk majd.

Summer Game Fest - jövő héten bejelentést kapunk

A minap frissült a Geoff Keighley szervezésében indult Summer Game Fest hivatalos weboldala, így már az első eseményeket is megtaláljuk a rendezvény naptárában. Sűrűnek ígérkezik a következő néhány hónap!

The Walking Dead: Saints & Sinners - PS VR-on is

Nem kell bánkódnia már annak a PlayStation-játékosnak, aki PC-s VR-eszközök hiányában eddig nem tudta kipróbálni a The Walking Dead: Saints & Sinnerst. A zombis játék tegnap PlayStation VR-on is megjelent.

Streamelhető demót kapott a Life is Strange 2

A Life is Strange 2 tavaly decemberben ért véget az ötödik epizódjával. A kiadó most új módszerrel próbálja játékra csábítani azokat, akik nem adtak még esélyt a Diaz testvéreknek: böngészőből futtatható, streamelhető demóval.

A live service új löketet adott az Electronic Artsnak

Lezárta 2020-as pénzügyi évét az Electronic Arts. A kiadó a bevételei javát a live service-játékaiból nyerte, és sokat szépített a tavalyi évhez képest. Mivel új év kezdődik, egy picit abba is beleláttunk, mit terveznek jövő áprilisig.

Játékokat cserélt a THQ Nordic és a Koch Media

Szokatlan manővert mutatott be a THQ Nordic és a Koch Media: fogtak egy maroknyi, általuk birtokolt játékfranchise-t és kicserélték egymás között. Új gazdára talált így például a Red Faction és a Risen is.

Mindjárt itt a PC-s Halo 2: Anniversary megjelenése

A 343 Industries tovább teper: épphogy elkezdték a Halo 2: Anniversary PC-s portjának tesztelését, már elérhetővé is teszik a játékot. Egy hetet kell már csak várni, hogy belevessük magunkat ebbe a felújított klasszikusba is.

Másfél hét, és startol a Crucible

Május 20-án indul el az Amazon csapatalapú lövöldözős játéka, a Crucible, amely néhány mechanikát a MOBA-któl kölcsönöz. Tíz hőssel és három, merőben eltérő játékmóddal nyit ez a free-to-play cím.

The Last of Us: Part II - holnap új trailer érkezik

Hogy még nehezebb legyen kibírni a júniusi megjelenésig, holnap egy újabb előzetessel jelentkezik a Naughty Dog a The Last of Us: Part II-hoz. A most érkezett rövid teaser alatt Ellie-t és Joelt hallhatjuk egy-egy mondat erejéig.

Skater XL - kiderült a pontos megjelenési dátum

Nem kell már sokat aludnunk, hamarosan virtuális gördeszkára pattanhatunk a Skater XL-ben. Reméljük, hogy az Easy Day Studios munkája betölti majd a Skate- és Tony Hawk-játékok után hagyott űrt a játékosok szívében!