Hírarchívum - 2020. augusztus

Így fest jelenleg a Battle for Middle-Earth: Reforged

Jól haladnak annak a rajongói projektnek a munkálatai, ami azt a célt tűzte ki magának, hogy modern köntösbe öltöztesse át a klasszikus The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earthöt. Most egy 18 perces gameplay videót kaptunk róla.

Ghost of Tsushima - mikrotranzakciómentes marad

Tegnap, mint derült égből a villámcsapás érkezett a hír, hogy többjátékos móddal bővül a Ghost of Tsushima, méghozzá mindenféle extra költségek nélkül. Ezzel kapcsolatban tisztázott most pár felmerülő kérdést a Sucker Punch.

Dragon Ball FighterZ - Zseniális Teknős is beköszön

Hamarosan egy igazi közönségkedvenc karakter is beszáll a Dragon Ball FighterZ bunyóiba a játék harmadik szezonbérletének a keretein belül. Fussanak a hölgyek, amerre csak látnak, mert itt jön Master Roshi, azaz a Zseniális Teknős!

Újra sínen a Firewatch-film

A Campo Santo már 2016 óta azt tervezi, hogy filmvászonra viszi a Firewatch történetét, most pedig úgy tűnik, ismét sínre került a projekt. Az ötletet a Snoot Entertainment filmgyára karolta fel.

Marvel's Avengers - szivárognak az újabb karakterek

PC-n is lefutott a Marvel's Avengers előrendelői bétája, az adatbányászok pedig cafatjaira szedték a játékot. A kutakodás során 15 eddig be nem jelentett karakterre bukkantak a kíváncsiskodók.

Hitman 3 - búcsúzik a többjátékos mód

Az IO Interactive elárulta, hogy milyen játékmódokra számíthatunk az új Hitman-széria harmadik felvonásában. A legnagyobb változtatás, hogy nem csupán az új epizódból, de a Hitman 2-ből is távozik a Ghost Mode.

World of Warcraft - megérkezett a ray tracing

A tizenhatodik életévét tapossa a World of Warcraft, a fejlesztők azonban még ma is újabb grafikai opciókkal foltozgatják a népszerű MMO-t. Megérkezett az NVIDIA legújabb drivere, ami engedélyezi a Shadowlands-béta sugárkövetéses opcióit.

Újabb jelek árulkodnak az új GTA: Vice Cityről

Korábban is hallhattunk már pletykákat arról, hogy a GTA VI ismét Vice Citybe kalauzolhat el bennünket. Erre utal az a tény is, miszerint a Take-Two lefoglalta a Vice City Online domain nevét.

Késik PC-n egy keveset a Spelunky 2

A legutóbbi State of Play-adásnak hála megtudhattuk, hogy szeptember közepén érkezik PlayStation 4-re a Spelunky 2. Természetesen PC-n is barlangászhatunk majd, de csak némi késéssel.

Battletoads - ismerkedj meg a békákkal!

Már csak napok kérdése, és a 26 éves pihenésük után újra itt lesznek a bunyós békák, hogy ismét kiosszanak pár pofont, csak ezúttal már modern köntösben. A legújabb előzetesben most őket ismerhetjük meg közelebbről.