Hírarchívum - 2020. augusztus

A 25. születésnapját ünnepli az Ace Combat

Negyed évszázada már, hogy a sorozat legelső epizódja, az Air Combat megjelent a Sony első PlayStation-konzolján. A jeles évfordulót ingyenes festésekkel ünnepli az Ace Combat 7: Skies Unknown.

Vampire: Bloodlines 2 - két vezetőtől is megváltak

Miután a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 megjelenését ismét el kellett halasztani, a fejlesztőcsapat és a kiadó mélyebben megvizsgálta, hogy kinek a munkájára van, és kiére nincs szükség a projekthez.

Ilyen gép kell a Baldur's Gate III korai változatához

A tegnapi stream után, amelyben hivatalosan is megerősítették a Baldur's Gate III korai hozzáférésű verziójának a megjelenési dátumát, most megtudtuk a játék gépigényét is, ami abszolút korrektnek mondható.

Launch trailert kapott a Mortal Shell

Két nappal ezelőtt jelent meg, és ennek örömére egy nagyon rövid, de annál látványosabb előzetest kapott a Cold Symmetry boszorkánykonyhájában kotyvasztott soulslike akció-szerepjáték, a Mortal Shell.

Novemberben Prince of Persia-remake-et kapunk?

Újabb árulkodó jelek bukkantak fel az interneten egy lehetséges Prince of Persia-újrakeverésről, amit ezúttal a belsős információiról elhíresült Jason Schreier is megerősített, szóval van okunk a bizakodásra.

Így néz ki az Xbox Series X kezelőfelülete

Friss videó mutatja be, hogy miként fest majd az Xbox Series X megújult dashboardja. A kezelőfelület - akárcsak a kontroller - nem változott sokat, inkább csak finomhangolták azt a redmondiak.

Mi vezetett a Halo Infinite csúszásához?

A Halo Infinite gameplay demója nem aratott osztatlan sikert, de ez valószínűleg csak az utolsó érv volt a Microsoft számára amellett, hogy elhalasszák az Xbox Series X nyitócímének megjelenését.

Szintet léphet az Epic és az Apple háborúja

Az Apple arra készül, hogy megvonja az Epic Games fejlesztői hozzáférését a platformjaihoz, ami új szintre emelné a háborújukat, hiszen így már az Unreal Engine-en keresztül ütné az almás cég a fejlesztőcsapatot.

Laurence Fishburne nélkül érkezik az új Mátrix

A korábbi hírek alapján lehetett sejteni, a minap azonban maga a színész erősítette meg, hogy nem kapott szerepet a negyedik Mátrix-filmben. A pletykák szerint a fiatal Morpheust ennek ellenére láthatjuk majd.

Erősen megtolja a hónap végét az Xbox Game Pass

Menetrendszerűen szállította a Microsoft azt a blogbejegyzését, amely az Xbox Game Pass augusztus második felére, illetve szeptember elejére szánt újdonságait szedi listába. Lássuk a felhozatalt!