Hírarchívum - 2021. január

DLC-vel bővül a Maneater

Ismét felpörögtek az események a tavalyi év cápaszimulátora körül, hiszen amellett, hogy a Maneater jelenleg elérhető a PS Plus kínálatában, megtudhattuk azt is, hogy hamarosan ennél is több vérengzés vár ránk.

Everspace 2 - elrajtolt az Early Access-kiadás

Az imént élesedett a Steamen az Everspace 2 Early Access-kiadása, amely durván 25 órányi tartalommal várja a játékosokat. A debüthöz és a vásárláshoz egy új előzetes igyekszik kedvet csinálni.

Tomonobu Itagaki új fejlesztőstúdiót alapított

A Dead or Alive- és a modern Ninja Gaiden-játékok atyja, Tomonobu Itagaki tanítással töltötte az elmúlt éveket, most azonban készen áll a visszatérésre, és ismét játékot fejlesztene. Ennek apropóján alapított is egy új csapatot.

iOS-re is megjelent az Erica

Az iOS-t használó mobileszközökre is elérhetővé vált az Erica, az FMV-alapú kalandjáték, amely eredetileg kizárólag PlayStation 4-re jelent meg. A port ráadásul nem is kerül sokba.

Launch traileren a Hitman 3

Nyakunkon az év első nagyobb játékmegjelenése, a Hitman 3 pedig ennek apropóján megkapta a maga launch trailerét is. Az IO Interactive közben igyekezett megnyugtatni a PC-s rajongókat.

Resident Evil - multis bétatesztet hirdetett a Capcom

A csütörtöki Resident Evil-bemutatón nem csak a Village-ről esik majd szó, a jelek szerint egy újabb multiplayerre kihegyezett mellékág is előkerülhet - a Capcom már el is indította a bétateszt regisztrációját.

Klasszikus RTS-ekből merít a BlackChain

Az erdélyi magyar Borington második fejlesztése egy valós idejű stratégiai játék lesz. A történetközpontú BlackChain, ami a klasszikus RTS-ekből merít, egy olyan közeljövőbe repít minket, amiben megavállalatok szipolyozzák ki a Naprendszert.

Már a kanyarban a playstationös The Pedestrian

A The Pedestrian egy érdekes puzzle-platformer játék, amiben a KRESZ-táblák és egyéb jelzések ismerős pálcikafiguráját kalauzoljuk át egy olyan világban, ahol keveredik a 2D-s és a 3D-s tér. Hamarosan már nem csak PC-n.

Előzetesen az HBO Max idei nagy dobásai

A Warner Bros. tavaly lépett egy merészet: bejelentette, hogy idén minden filmjét egyszerre küldi moziba és az HBO Maxre. A várható filmekből kaptunk most egy villámgyors válogatást, ezek közül néhányat először látunk mozgásban.

A PC-s Game Passre is eltalál a Control

Amikor a Control bekerült az Xbox Game Passbe, nem részesülhetett belőle mindenki. Azonban ami késik, nem múlik: hamarosan a PC-sek is belevethetik magukat Jesse Faden paranormális kalandjaiba.