Hírarchívum - 2021. január

Cyberpunk 2077 - mesterkélt volt a 2018-as demó

Egyre több információ szivárog ki a Cyberpunk 2077 kulisszái mögül, az összképet látva pedig talán nem is olyan meglepő a végeredmény. Jason Schreier a hamis bemutatóról és a későn megkezdett fejlesztésről írt a legújabb riportjában.

Hitman 3 - PC-n bajos az előző részek integrációja

A Hitman 3 egyik legnagyszerűbb különlegessége, hogy a játék önmagába integrálja az előző két epizód tartalmait, ha már egyszer megvásároltuk azokat. Igen ám, de az Epic Games Store exkluzivitása PC-n bezavar a képletbe.

Elite Dangerous: Odyssey - infók a településekről

A csúszások miatt egy keveset még várnunk kell az Elite Dangerous: Odyssey megjelenésére, de egy fejlesztői Q&A-nek köszönhetően már most megtudhatunk ezt-azt a lábon bejárható új településekről.

The Last of Us-sorozat - új rendező a fedélzeten

Eddig is tudhattuk, hogy a Chernobyl írója felel majd a The Last of Us-sorozat forgatókönyvéért, most viszont az is kiderült, hogy ki valósíthatja meg ezt a gyakorlatban. A rendezői székbe egy Oscar-jelölt direktor került.

Képeken a Mortal Kombat-film

Áprilisban ismét a tévéképernyőkre és a mozivásznakra költözik a világ legvéresebb bunyós tornája, ezúttal egy reboot formájában. Most közelebbről is megismerhetjük a Mortal Kombat legismertebb harcosait és a filmben debütáló új főszereplőt.

Hitman 3 - januárban érkezik Nintendo Switchre is

Eddig sem volt titok, hogy a Nintendo hibridkonzoljára is ellátogat a 47-es ügynök a cloud technológiának köszönhetően, és nemrég azt is elárulták a készítők, hogy mindezt a többi platformmal párhuzamosan teszi majd.

Launch traileren a Scott Pilgrim vs. The World

Tegnap rajtolt el a Ubisoft műhelyében készült 2D-s beat 'em up, a Scott Pilgrim vs. The World remasterelt kiadása, ami ennek örömére megkapta az ilyenkor szokásos utolsó előzetesét is.

Továbbra is toboroz a Naughty Dog az új játékához

Már tavaly nyáron, rögtön a The Last of Us: Part II megjelenése után is hallottunk arról, hogy nem veszi ki a jól megérdemelt szabadságát a Naughty Dog, és már az új PS5-ös játékán dolgozik. Most úgy tűnik, még nagyobbra hízott a projekt.

Ajándékjátékkal erősít a Humble Store téli vására

A Humble Store úgy döntött, hogy kivégzi a pénztárcánkat - már ha maradt belőle valami a karácsonyi leárazások után -, és elindította az aktuális téli vásárát, amit ráadásul rögtön egy ajándék Bomber Crew-val is megfejelt.

Ilyen lesz a harc a Persona 5 Strikersben

Február végén érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre a Persona 5 mellékága, ami bár külsőségekben kísértetiesen hasonlít az Atlus legutóbbi JRPG-jére, a felszín alatt mégis jelentősen különbözik tőle.