Hírarchívum - 2021. január

Brit toplista: még mindig switches játékok az élen

A britek továbbra is többet költenek dobozos videojátékokra, mint tavaly ilyenkor, a kitüntetett figyelmet pedig leginkább a Nintendo Switchre kiadott címek élvezik. Annyira, hogy az első tíz hely több mint felére switches játék került.

Új Stadia-funkciót hoz a Hitman 3

Elsőként támogatja majd a Hitman 3 a Google Stadia új funkcióját, amellyel a játékállásunkat is megoszthatjuk a barátainkkal, így ők is a miénkhez hasonló játékélményt kapnak majd.

Tovább csúszik a Super Nintendo World megnyitója

Noha a legutóbbi elképzelések szerint február elején nyitotta volna meg a kapuit a Nintendo vidámparkja, erre mégsem kerül sor, miután Japán Oszaka prefektúrájában is szükségállapotot vezettek be.

Újra mozog a The King of Fighters XV

Az ígéreteinek megfelelően újabb The King of Fighters XV-kedvcsinálóval jelentkezett az SNK, igaz, a minap kiadott videó csak egy nem túl hosszú karakterbemutató.

Reagált a CD Projekt a Bloomberg cikkére

Noha a CD Projekt eredetileg nem szerette volna kommentálni a Bloomberg Cyberpunk 2077-ről szóló cikkét, később a vezérigazgató Twitteren válaszolt Jason Schreier írására.

30XX - egy hónap múlva jön az Early Access-kiadás

Kereken egy hónap múlva rajtol el a Steam Early Access-szekciójában a 30XX, a Batterystaple Games legújabb rougelike platformere. A játék roguelite-móddal és pályaszerkesztővel érkezik majd.

Rekordévet zárt a Steam tavaly

Sok piaci szereplőhöz hasonlóan a Steam is közzétett egy összefoglalót a tavalyi évéről, ami alapján kivételesen jól sikerült az elmúlt időszak az üzlet számára. Lássuk a számokat!

Összefoglaló a Super Mario 3D World újrázásához

A múltkori előzetest követően, amely a Bowser's Fury kiegészítőt harangozta be, a minap egy hosszabb összefoglaló videót is kiadott a Nintendo a megújult Super Mario 3D Worldhöz. Itt van minden, amit tudnod kell a játékról!

HWSW: Megérkezett a Samsung Galaxy S21-széria

Az idei CES apropóján leplezte le a Samsung a Galaxy S21-szériát. Az új csúcsmodell-eresztés minden kötelező rubrikát kipipál, ugyanakkor nem sok jót ígér a gyártó Note-modelljeinek.

A Sony törölte a CES 2021-es trailer dátumait

A CES 2021 digitális adásán a Sony számos PlayStation 5-játék hozzávetőleges megjelenési dátumát megvillantotta, később viszont a kékek újra feltöltötték a szóban forgó videót, ezúttal törölve a külsős címek dátumait.