Hírarchívum - 2021. május

Megint késik a Skull & Bones

Szinte már meg sem lepődünk rajta, hogy a Ubisoft még tovább halasztja a Skull & Bones megjelenését: jelen állás szerint 2022 áprilisa előtt biztosan nem fog megjelenni a játék.

Megint bevásárolt a THQ Nordic

Nem lassít a THQ Nordic, a kiadó újabb három fejlesztőcsapatot kebelezett be a minap, így a Kaiko, a Massive Miniteam és az Appeal Studios brigádját is hozzácsapta a portfóliójához.

Dátumot kapott a Warhammer 40.000: Battlesector

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Warhammer 40.000 világában játszódó körökre osztott stratégia, a Battlesector. A PC-s verzió együtt érkezik majd a konzolos változatokkal.

Egyre egészségesebbnek tűnik a Starbreeze

Noha az elmúlt negyedévet is veszteséggel zárta, egyre biztatóbban alakulnak a Starbreeze számai, amely a The Walking Dead-játéka után rendkívül nehéz helyzetbe került.

No More Heroes 3 - az eddigi részekről röviden

Ha minden jól megy, a nyár végén végre boltokba kerülhet a No More Heroes régóta várt harmadik része, amitől akkor sem kell félned, ha kimaradtak a korábbi felvonások: az új előzetes igyekszik összefoglalni az előzményeket.

4K-t és szemkövetést hozhat az új PlayStation VR

Noha a Sony még nem árult el túl sok konkrétumot a következő generációs PlayStation VR-ról, ha hihetünk az UploadVR értesüléseinek, ígéretes eszközön szorgoskodnak a japánok.

WWE 2K22 - jönnek a fejlesztői videonaplók

A 2K és a Visual Concepts a WWE 2K22 bejelentésekor hitet tett amellett, hogy az új játék marketingkampányába szeretné jobban bevonni a rajongókat, ezért fejlesztői videonapló-sorozatot indít, amelyben bemutatják a játékkészítés folyamatát.

Friss posztereken a Black Widow karakterei

Fekete Özvegy saját filmjéig már csak két hónapot kell várnunk, ennyi idő pedig épp elég arra, hogy a Marvel marketingesei még reklámozgassanak egy kicsit. Ezúttal hat új karakterposztert kaptunk.

Júniusban leplezhetik le az új Battlefieldet

A Battlefield-sorozat legújabb, idén esedékes részéről sokat még mindig nem tudunk – legfeljebb annyit, hogy nem Battlefield 6-nak fogják hívni. Az Electronic Arts most júniusi leleplezést teasel.

Újabb küldetésbemutatót kapott a Shadow Warrior 3

Lo Wang a Shadow Warrior 3-ban sem fog unatkozni. A legújabb bemutatóvideóban „azt az átkozott gátat” kell megmásznia, miközben a lehető legváltozatosabb módokon gondoskodik arról, hogy ellenfeleiből csak véres pacák maradjanak.