Hírarchívum - 2022. november

A Sekiro: Shadows Die Twice-ot idézi a Project: The Perceiver

Ígéretes játéknak tűnik a kínai Papergames és a 17ZHE Studio csapatánál készülő nyílt világú akciójáték, a Project: The Perceiver.

Megjelent a Dying Light 2: Stay Human új DLC-je, itt a launch trailer hozzá

Végre megjelent a Dying Light 2: Stay Human eredetileg októberre tervezett DLC-je, a Bloody Ties.

Friss képeken a Wo Long: Fallen Dynasty

Még egy cseppet odébb van a Wo Long: Fallen Dynasty márciusi megjelenése, de szerencsére addig sem maradunk friss és ropogós látnivalók nélkül. Ezúttal egy csokor új képpel frissítettük a galériánkat.

A kirúgott fejlesztők pénzügyi csalással vádolják a ZA/UM új tulajdonosait

Egyre csúnyább a Disco Elysium kirúgott fejlesztőinek az ügye. A játék egykori direktora és annak művészi vezetője egy nyílt levélben igen komoly vádakat emeltek a ZA/UM újdonsült tulajdonosai ellen.

Így alakul a Need for Speed: Unbound gépigénye

Nincs már messze a december, így mindenképp jó hír, hogy a PC-s tábor már most felkészülhet a Need for Speed: Unbound rendszerkövetelményeire. Szerencsére úgy tűnik, nem lesz szükség egy teljes atomerőműre.

World of Warcraft: Dragonflight - befutott a Legacies harmadik epizódja

Tovább folytatódik a Legacies-videósorozat, amelyben jobban is megismerhetjük a World of Warcraft: Dragonflight sárkányainak múltját. Ezúttal a dracthyrok kerülnek a reflektorfénybe.

Web 3.0-s, blokklánc alapú játékokat készít a FIFA az EA nélkül

Ingatag talajra lép a videojátékos szférában a FIFA, miután szakítottak az Electronic Artsszal. Egyszerre négy fronton támad a futballszövetség, de első hangzásra mindenhol az NFT-k játsszák majd a legnagyobb szerepet.

Mit hoz a Call of Duty: Modern Warfare II és Warzone 2.0 első szezonja?

Rajtra készen áll a Warzone 2.0 és vele együtt a Call of Duty: Modern Warfare II első szezonja. Az Activision egy hatalmas blogposztban részletezte az első nagy live service-frissítés tartalmát.

Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium novemberi címei

A hónap közepe felé araszolva a Sony végre elárulta, hogy miféle újdonságok várnak azokra, akik a PlayStation Plus Extra vagy Premium szintjeire fizettek elő. Ezúttal sem fogunk unatkozni.

Ezeket a játékokat hozta a Nintendo Indie World Showcase műsora

Bő 25 percben záporoztak a csodásabbnál csodásabb független fejlesztésű címek a Nintendo Indie World Showcase adásán. A szokásainkhoz híven átlátható, könnyen emészthető formában mutatjuk az újdonságokat.